Showbiz

Μέμος Μπεγνής: Θέλω τη μοναξιά μου, είμαι μοναχικός άνθρωπος – Πιστεύω ότι… |


Στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι της Κυριακής και μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την εμπειρία του στο “Ταμπού”, το αν έχει παρακολουθήσει τις σειρές ή τις εκπομπές που έχει βρεθεί στην τηλεόραση αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στην συμμετοχή του στο “Ταμπού” του Mega, ο γνωστός πρωταγωνιστής δήλωσε ότι υπάρχουν “Πολλά μέτωπα το Ταμπού, πολλοί φόνοι, πολύ μυστήριο, ίντριγκα είναι μια σειρά που έχω αγαπήσει πολύ, είναι ένας ρόλος που είναι κόντρα σε όλη μου την κοσμοθεωρία, ένας άνθρωπος συντηρητικός, με παιδιά, οικογένεια, καμία σχέση με εμένα. Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα και το χαίρομαι πολύ γιατί είναι ένα εξαιρετικό κείμενο από τη Βάνα Δημητρίου, ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου που μας καθοδηγεί υπέροχα, περνάμε υπέροχα, ένα καστ αξιοζήλευτο, ένα κανάλι υπέροχο”.

Για την πλοκή της σειράς, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι υπάρχει ένα ακόμα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον των πρωταγωνιστών, που θα κάνει την εμφάνισή του. “Η γυναίκα μου ήδη έχει πιάσει τον αδερφό μου και του έχει πει ότι έχω γκόμενα. Της έχω πει ψέματα ότι έχω πάει στην Αθήνα για να δω την αδερφή μας η οποία δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη σειρά, γιατί είμαστε 4 αδέρφια. Έχω πάει όμως για να βρω την κοπέλα. Η γυναίκα μου δε με πιστεύει ότι έχω πάει για την αδερφή μου, πιστεύει ότι παίζει κάτι γκομενικό. Θα το μάθει κάποια στιγμή. Θα το δούμε σύντομα τι έχει συμβεί, ήδη έχει δώσει κάποια σημεία όταν μας δείχνει όλους σε νεότερη ηλικία, ήδη έχει δώσει ένα spoiler η σειρά αλλά θα το εξελίξει στα επόμενα επεισόδια να δούμε τι είναι τελικά αυτό μας δένει και κρατάμε μυστικό και δεν το λέμε ποτέ”.

Ο Μέμος Μπεγνής ρωτήθηκε επίσης για το αν παρακολουθεί τον εαυτό του στην τηλεόραση, με τον ηθοποιό να απαντά πως “Πολλές φορές δε μου αρέσει αυτό που κάνω, είμαι πάρα πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου, υπάρχουν στιγμές που μου αρέσω. Καλό είναι να βλέπουμε τον εαυτό μας γιατί είναι δουλειά μας και πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε καλά και τι δεν κάνουμε καλά για να μπορούμε να το διορθώνουμε”.

Όσον αφορά τον ίδιο στην καθημερινότητά του αλλά και στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι “Θέλω τη μοναξιά μου, είμαι μοναχικός άνθρωπος. Η μοναχικότητα είναι κάτι άλλο από τη μοναξιά. Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα και δε θα ήθελα ποτέ να μου συμβεί. Η μοναχικότητα είναι όταν ένας άνθρωπος θέλει να έχει τις μοναχικές του στιγμές, εγώ περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι το να συζείς σκοτώνει τον έρωτα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 17:05:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button