Showbiz

Ο Νίκος Ψαρράς και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης αποκαλύπτουν για τη Διάφανη… |


Στον καναπέ του “Καλύτερα δε Γίνεται” βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Ψαρράς και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης μιλώντας τόσο για τη συμμετοχή τους στη σειρά του Alpha, “Διάφανη Αγάπη”, όσο και για τη μεταξύ τους σχέση που αναπτύχθηκε από την περσινή σεζόν στη “Μάγισσα”.

O Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης ανέφερε αρχικά, σχετικά με το σίριαλ του Alpha πως “Έχουμε πάρει μια αφρόκρεμα ηθοποιών κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχα μεγάλο άγχος όταν με πήραν για να παίξω πρωταγωνιστικά στη σειρά. Το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν το ποιοι θα παίζουν αλλά είναι ένας κι ένας… Είναι μεγάλη ευτυχία που βρίσκομαι με τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου γιατί ήμασταν συμφοιτητές στο εθνικό θέατρο και είναι πολύ συγκινητικό ότι βρισκόμαστε μαζί και κάνουμε το ζευγάρι. Παίζαμε από τη σχολή μαζί”

Με τη σειρά του, ο Νίκος Ψαρράς προσέθεσε ότι “Το πιο συγκινητικό με αυτό το ζευγάρι είναι ότι αγαπιούνται πολύ μετά τον θάνατό του. Όσο ζούσε είχαν μια κόντρα… Είναι πάρα πολύ ωραία σειρά. Είναι ιταλικό σίριαλ που γράφτηκε μέσα στην καραντίνα και αντιμετωπίζεται σαν κινηματογραφική ταινία. Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε σε 7 μέρες το ένα επεισόδιο. Για τα 32 επεισόδια υπάρχουν 187 διαφορετικοί χώροι. Έχει πολλές μικρές σκηνές, που του δίνει tempo και. Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει σε μια μέρα το συνεργείο να ξεκινάει και να μετακινείται σε τέσσερα διαφορετικά locations”.

Επιπλέον, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης εξήγησε σχετικά με τη “Διάφανη Αγάπη” πως ” Είναι όλοι πρωταγωνιστές. Ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό ύφος και είναι πολύ δύσκολο. Για αυτό παίρνεις καλούς ηθοποιούς, γιατί πρέπει να δοθεί από το πρώτο επεισόδιο”.

Μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστή του και στο θέατρο, ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε πως “Είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος ο Μάρκος, γενναιόδωρος συνάδελφος, πάντα με ένα χαμόγελο και δεν θα τον ακούσεις ποτέ να κατηγορεί κανέναν. Εμένα μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό και στη γυναίκα μου, την Έλενα που δουλεύουμε τώρα μαζί στο ‘True West’. Δεν θα τον ακούσεις ποτέ τον Μάρκο να κατηγορεί κανέναν, πάντα θα βρει να πει έναν καλό λόγο. Ακόμα και να του πεις, “άκουσα πως ο τάδε είπε αυτό για σένα” θα σου απαντήσει πως είναι καλό παιδί. Πάντα το γυρίζει στο θετικό”.

Αποκάλυψε μάλιστα και κάποια περιστατικά που βίωσαν οι δύο ηθοποιοί στα γυρίσματα της “Μάγισσας” λέγοντας ότι δέχτηκαν παρατήρηση ακόμη και από τον Λευτέρη Χαρίτο. “Με τον Μάρκο κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή πήγαμε στο σπίτι του Λευτέρη Χαρίτου, 2-3 μήνες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στη Μάγισσα, κάτσαμε δίπλα-δίπλα να διαβάσουμε και να κάνουμε πρόβες και αρχίσαμε τη συζήτηση. Αφού και ο Λευτέρης μας έλεγε “ρε, κόφ’ τε το λίγο, σταματήστε, σοβαρευτείτε”. Έτσι προέκυψε και η θεατρική συνεργασία γιατί, όταν περνάς με έναν συνάδελφο και φίλο καλά, θες να ξαναβρεθείς ειδικά σκηνικά. Αρχίσαμε από πέρσι να ψάχνουμε έργο να κάνουμε. Η Διάφανη Αγάπη προέκυψε ένα τρίμηνο μετά”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 16:56:35

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button