Showbiz

Συγκινημένη η Λήδα Μανθοπούλου για την απώλεια του πατέρα της: “Τη στιγμή… |


Η ασημένια παραολυμπιονίκης του Παρισιού, Λήδα Μανθοπούλου, και η μητέρα της, Στέλλα Τσιάτσιου μίλησαν στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τη δημοσιογράφο “Φανή Πλατσατούρα” σχετικά με την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου και την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του ηθοποιού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Λήδα Μανθοπούλου έχει διαγνωστεί με σκληρυνση κατά πλάκας και ανέφερε για την ασθένειά της πως “Δεν θέλω να σκέφτομαι τη μέρα που διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι γιατροί είπαν να εγκαταλείψω τον πρωταθλητισμό. Το ίδιο απόγευμα εγώ έκανα προπόνηση”.

Μιλώντας για τον πατέρα της, η παραολυμπιονίκης σημείωσε ότι “Υπάρχουν άπειρες αναμνήσεις και πολλές φορές τον νιώθω δίπλα μου. Ήθελε να πάμε μαζί στο Παρίσι… Τη στιγμή του αγώνα τον ένιωθα δίπλα μου!”

Όσον αφορά την Στέλλα Τσιάτσιου, δήλωσε στην εκπομπή του Mega πως “Γνωριστήκαμε μέσα από το θέατρο, παίξαμε μαζί πολλά χρόνια. Μετά τον χωρισμό με τον Αίαντα μείναμε κολλητοί φίλοι. Το είχαμε πει από την αρχή, δεν θα παίρναμε διαζύγιο. Ήταν ξεκάθαρος σε αυτό ο Αίας. Πάντα περιμένω ότι θα ανοίξει μια πόρτα στο σπίτι και θα μπει ο Αίας. Το δεύτερο εγκεφαλικό ήταν πολύ δυνατό! Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαχειριστείς την απώλεια. Προσπαθείς στην αρχή να το καταλάβεις, δεν νομίζω ότι το καταλαβαίνεις ποτέ απόλυτα. Ήμουν μαζί του στην εντατική και κάναμε σχέδια για το μέλλον. Να βγει, να παίξουμε μαζί, να κάνουμε ένα πάρτι στο σπίτι με τα παιδιά”.

Σχετιιά, μάλιστα, με την απόφαση που έλαβαν να δωρίσουν τα όργανα του ηθοποιού, η Στέλλα Τσιάτσιου δήλωσε ότι “Τα παιδιά μου μου ζήτησαν τη γνώμη μου. Τους είπα ότι για μένα είναι μεγαλειώδες και ότι θα ήταν κάτι που θα ήθελε ο μπαμπάς τους, να κλείσει η αυλαία χαρίζοντας ζωή”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 15:52:00

Back to top button