Ελλάδα

Θρήνος για τον 26χρονο που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η επαρχία Φαρσάλων στο άκουσμα του τραγικού θανάτου, σε ηλικία μόλις 26 ετών, του Χρήστου Κερμελίδη, από το χωριό Υπέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περί τις έξι τα ξημερώματα της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου, μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου στη Λάρισα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε σε κολόνα οδοφωτισμού και «τυλίχθηκε» στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμού του οδηγού του.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απομακρύνουν σώο τον άτυχο άνδρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Οι οικείοι του ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν με το πρώτο φως της ημέρας, για να ενημερωθούν λίγο μετά για το δυσάρεστο.

Ο 26χρονος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην περιοχή, που το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και είχε αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, τη Δόξα Υπέρειας, αλλά και στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα του Φύλλου Καρδίτσας.

Πηγή: onlarissa.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 14:27:41

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button