Showbiz

Μάγδα Τσέγκου: “Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι τραγική” |


Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, με πολλούς από αυτούς να μιλούν στις τηλεοπτικές κάμερες, τόσο για την τραγουδίστρια όσο και για την επικαιρότητα.

Ανάμεσα στα άτομα που μίλησαν ήταν και η Μάγδα Τσέγκου, η οποία σημείωσε πως “Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι τραγική. Έχω βαρεθεί να βλέπω το θέμα για τη Ματούλα Ζαμάνη! Είναι τραγικά αυτά τα πράγματα. Βλέπουμε κάθε μέρα τα ίδια πρόσωπα να τσακώνονται στην τηλεόραση. Δεν ξέρω σε ποια εκπομπή που βρίσκεται τώρα στον τηλεοπτικό αέρα θα ταίριαζα. Θα μπορούσα να κάνω πολλά, και ψυχαγωγία και ενημέρωση”.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε πως βρίσκεται ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. “Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε! Έχουμε κάποια σχέδια για το μέλλον, δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμα με τον Πέτρο. Δεν έχει γίνει ακόμα η πρόταση γάμου! Κάνουμε κάποιες συζητήσεις για το πού και πότε θα παντρευόμασταν. Και οι δύο ονειρευόμαστε να παντρευτούμε καλοκαίρι” δήλωσε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσέγκου.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 12:47:00

Back to top button