Showbiz

Ο Λάκης Γαβαλάς εξηγεί γιατί δε βρίσκεται στο My Style Rocks:… |


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ “Καλημέρα είπαμε;” παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς εξηγώντας το λόγο που δε συμμετέχει πια στο “My Style Rocks”, γιατί θεωρεί πως η λέξη bullying χρησιμοποιείται πολύ εύκολα πλέον αλλά και για το πόσο έχει επηρεαστεί από την ακρίβεια.

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική του απουσία και την αποχώρησή του από το “My Style Rocks” σημείωσε ότι “Δεν μου λείπει η τηλεόραση, αν και μου λείπει. Η τηλεόραση μου φαίνεται άσχημα. Στεναχωριέμαι που σε ένα σόου μόδας που έχω συμμετάσχει και εγώ, έχεις να κάνεις με κορίτσια που άλλες είναι οι σκέψεις τους, άλλα είναι τα δεδομένα τους. μετά άλλα θα τους πεις εσύ και άλλα θα καταλάβουν. Και τα ενημερωτικά, τα πρωινά που παίρνουν μια δυστυχία. Παίρνουν ένα θέμα και το εξευτελίζουν όλες οι εκπομπές ή μιλάει ο ένας για τον άλλο. Δεν με βρίσκει σύμφωνο! Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει τέτοια πράγματα. Πώς θα τον πείσεις να βλέπεις ένα πράγμα ανούσιο και ανόητο; Και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που έπρεπε να κρίνω το color blocking. Λες στην κυρία που τηγανίζει την μελιτζάνα να ντυθεί με color blocking”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι “Το bullying που το έκαναν μόδα που ήταν το κράξιμο παλιά, πάντα υπήρχε πάντα και στα σχολεία. Την ίδια στιγμή που λέμε για το ξύλο βλέπω το ‘Ξύλο που βγήκε από τον Παράδεισο’ να τρώει χαστούκι από τον άντρα που είναι ερωτευμένη. Στην σκιά της φαντασίας και στη λαμπερή πραγματικότητα η βία υπήρχε πάντα. Όταν ήμουν νέος και ντυνόμουν περίεργα είχα δεχτεί κι εγώ βία”.

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε πως “Φυσικά και με έχει επηρεάσει η ακρίβεια, για αυτό και πολλές φορές δέχομαι προσκλήσεις φίλων και τρώω τσάμπα. Θα πάω στο super market και καλά κάνω νηστεία Τρώω πίτουρο. Παλιά έτρωγα 3000 θερμίδες ποιοτικές, τώρα τρώω φακές αντί για χαβιάρι”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 12:15:00

Back to top button