Showbiz

Ο Νίκος Καρβέλας μαζί με την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου στη συναυλία της Βίσση

Η Άννα Βίσση το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου πραγματοποίησε μία άκρως επιτυχημένη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα 50 χρόνια καριέρας της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια χάρισε μια ιδιαίτερη βραδιά στους περίπου 65.000 θεατές οι οποίοι την απόλαυσαν επί σκηνής να ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες.

Πλαισιωμένη από την μπάντα της με τους εξαιρετικούς σολίστες, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ τους μάγεψε όλους.

Φυσικά από την ιστορική αυτή συναυλία δεν θα μπορούσε να λείπει ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών της και πατέρας της κόρης της, Νίκος Καρβέλας.

Ο Νίκος Καρβέλας απήλαυσε την υπέροχη αυτή βραδιά μαζί με τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ροκ και αντισυμβατικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου απέκτησαν μαζί έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2022.

Να θυμίσουμε ο 73χρονος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, τη 41χρονη Σοφία Καρβέλα (από τον γάμο του με την Άννα Βίσση) και τον 15χρονο Ανδρέα Καρβέλα (από τον γάμο με την Αννίτα Πάνια) στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου ήρθαν κοντά λόγω του κοινού τους πάθους για τη μουσική και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς ο συνθέτης έγραψε το τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί» που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια το 2019.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 11:00:00

Back to top button