Αθλητικά

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε τη χάρη σε νεαρό εισβολέα που φορούσε φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μη σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί του Τορόντο (0-1) αλλά κατάφερε να κάνει ένα θαυμαστή του χαρούμενο.

Ένας πιτσρικάς είχε την τύχη, και τον Λιονέλ Μέσι με το μέρος του, για να βγάλει την φωτογραφία που τόσο πολύ ήθελε.

Στο ματς της Ίντερ Μαϊάμι στην έδρα της Τορόντο, ένας νεαρός θαυμαστής του Αργεντινού –φορώντας φανέλα της Μπαρτσελόνα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, για να βγάλει μια selfie με το ποδοσφαιρικό ίνδαλμά του.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο σωματοφύλακας του Λιονέλ Μέσι επενέβη και… γράπωσε τον μικρό οπαδό, πριν αυτός καταφέρει να φτάσει στον Μέσι.

Ο “pulga” όμως πλησίασε, έκανε νόημα στον σωματοφύλακα, να αφήσει τον μικρό και φωτογραφήθηκε μαζί του, πριν τον απομακρύνουν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μετά και από αυτή της τη νίκη, η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας με 71 βαθμούς σε 33 ματς και έχει εξασφαλίσει την κορυφή. Το Τορόντο έμεινε στους 37 βαθμούς και στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

To άρθρο Ο Λιονέλ Μέσι έκανε τη χάρη σε νεαρό εισβολέα που φορούσε φανέλα της Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 10:19:56

Back to top button