Showbiz

Ηρώ Μουκίου: “Βλέπετε τι γίνεται με τις νέες γενιές. Φοβάμαι πάρα πολύ για… |


Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα και το περιοδικό “MyTV” παραχώρησε η Ηρώ Μουκίου, με αφορμή τη συμμετοχή της στον “Άγιο Έρωτα” και μίλησε σχετικά με τις προκλήσεις της σειράς αλλά και την ελληνική κοινωνία του σήμερα.

Η δημοφιλή ηθοποιός απαντώντας στο αν είναι πρόκληση η συμμετοχή της σε μια καθημερινή σειρά εποχής σημείωσε πως “Σίγουρα είναι μια πρόκληση, διότι δεν είναι ήρωες του σήμερα και δεν μπορείς να αντλήσεις πράγματα από την καθημερινότητα μας. Πρέπει να εμβαθύνεις πάνω στην ηθική της εποχής. Τότε, ήταν αδιανόητο να κάνει σχέση η κόρη ενός πλούσιου με έναν εργάτη. Σήμερα, παντρεύονται βασιλείς με κοινούς θνητούς. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα κάποια πράγματα παραμένουν ανήθικα, όπως η προδοσία στη φιλία, το να διαβάλλεις έναν άνθρωπο και βέβαια ο φόνος”.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι “Δυστυχώς, όμως, η βία είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Βλέπετε τι γίνεται με τις νέες γενιές. Φοβάμαι πάρα πολύ για αυτή την ανεξέλεγκτη βία, που σαφώς είναι απόρροια και του εγκλεισμού της πανδημίας. Θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει, διότι το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 19:00:00

Back to top button