Ελλάδα

Βίντεο-σοκ: Νταής γρονθοκοπεί άγρια την πρώην σύζυγό του μπροστά στο 4χρονο παιδί τους

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, έξω από το Δημαρχείο, στις Βρύσες Αποκορώνου.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ Χανίων,  ο πρώην σύζυγος της 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, επιχείρησε να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει -όπως ισχυρίστηκε – στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, τη γρονθοκόπησε άγρια.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ότι ο 40χρονος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια βγήκε και περίμενε τη στιγμή που η πρώην σύζυγός του, θα πήγαινε το τετράχρονο αγοράκι τους στο σχολείο.

 

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι όταν ο πατέρας πλησιάζει και αγκαλιάζεται με το παιδί του, η μητέρα δεν παρεμβαίνει, αντίθετα, δίνει χρόνο στον πατέρα να του μιλήσει.

Όταν ο 40χρονος παίρνει το παιδί από το χέρι και αρχίζει να απομακρύνεται πεζός  -όχι από το πεζοδρόμιο, αλλά μέσα στον δρόμο- η μητέρα του 4χρονου επιχειρεί να πάρει το παιδί.

Τότε ξεσπάει το περιστατικό βίας με τον 40χρονο, σέρνοντας αρχικά το παιδάκι από το χέρι να κλωτσάει και να χτυπάει την πρώην σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια το παιδάκι βρίσκεται πεσμένο, δίπλα στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου, που ευτυχώς δεν έτρεχε γρήγορα.

Το τραυματικό αλλά και επικίνδυνο για τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα του νηπίου επεισόδιο, λήγει χάρη στην παρέμβαση των δημοτικών υπαλλήλων.

Άγνωστο παραμένει, εάν εκτός από την κατηγορία άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, το κατηγορητήριο θα επεκταθεί και στην κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 18:02:01

Back to top button