Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκαλύπτει για τις εξελίξεις στον Γιατρό: “Θα… |


Στον καναπέ του “Καλύτερα δε Γίνεται” κάθισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το μεσημέρι του Σαββάτου, μιλώντας για τη συμμετοχή του στον “Γιατρό”, τον αντίκτυπο που έχει στην καθημερινότητά του η επιτυχία του σίριαλ αλλά και για την οικογένειά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας για την καθημερινότητά του λόγω της σειράς “Γιατρός” είπε πως “Κάποια στιγμή πέρυσι το καλοκαίρι λιποθύμησε μπροστά μου ένας άνθρωπος σε ένα μπαρ και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Και αναγκάστηκα να τους πω ότι δεν είμαι πραγματικά γιατρός, κάνω ότι είμαι γιατρός. Αν και όταν ήμουν παιδί ήθελα να γίνω γατρός… Σέβομαι πάρα πολύ τους γιατρούς, ειδικά τους γιατρούς που χειρουργούν πολύ σοβαρά πράγματα, τον άνθρωπο που μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ζωής. Πολύ συχνά όταν έχω διάλογο με γιατρούς, έρχονται στα καμαρίνια ή τους γνωρίζω και τους λέω “ότι εγώ δεν προσφέρω τίποτα” και όλοι μου απαντούν το ίδιο πράγμα ότι “εμείς φροντίζουμε για το πολύ βασικό, για την υγεία, για να είμαστε όρθιοι, υγιείς και στα πόδια μας, ενώ εσείς οι καλλιτέχνες μας δίνεται κάτι πάρα πολύ σημαντικό”. Η διαφορά είναι πως εγώ όταν τελειώσω μια παράσταση ή ένα γύρισμα μπορεί να έχω πετύχει κάτι καλά και να μείνει στην ψυχή του θεατή, ενώ ο γιατρός θα γυρίσει σπίτι και θα νιώθει ότι έχει σώσει κάποιον από βέβαιο θάνατο”.

Για τις εξελίξεις στο σίριαλ, ο πρωταγωνιστής του “Γιατρού” σημείωσε πως “Θα υπάρξει μια μάχη με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, την οποία αγαπώ πολύ και είναι τρομερή. Μέσα στη σειρά υπήρχε ένα παρελθόν και θα υπάρξει μια μάχη. Ο Ανδρέας θα προσπαθήσει για κάτι συγκεκριμένο σε αυτά τα επεισόδια και για κάτι άλλο συγκεκριμένο στα επόμενα. Όλο αυτό θα τον ξαναφέρει στο να ολοκληρωθεί σαν προσωπικότητα. Αυτό το οποίο έχασε πριν το ατύχημα, το οποίο τον ώθησε να γίνει καλύτερος άνθρωπος και επιστήμονας”.

“Είμαστε συντηρητική χώρα, δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Η συντήρηση σαν έννοια είναι η επιθυμία να διατηρήσεις κάτι που έχει μία αξία μέσα στον χρόνο χωρίς να καταστραφεί. Την ίδια στιγμή η δύναμη αυτή παλεύει με τη δύναμη να αλλάξεις κάτι για να γίνει καλύτερο ή να γίνει διαφορετικό. Αυτές οι δύο δυνάμεις δεν είναι από μόνες τους κακές. Είναι προβληματικές όταν μας φέρνουν σε θέση να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας” δήλωσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Επιπλέον, μιλώντας για την οικογένειά του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε πως “Είμαστε αρκετά μεγάλη οικογένεια με θείους, ξαδέρφια κλπ. Η πυρηνική οικογένεια, μαμά, μπαμπάς, δυο παιδιά είμαστε πολύ της επικοινωνίας και της κουβέντας. Οι αναμνήσεις των οικογενειακών τραπεζιών είναι αναμνήσεις θετικές και τα τραπέζια που συνεχίζουμε να κάνουμε είναι με επικοινωνία, συζητήσει και καβγάδες. Με την αδερφή μου εγώ καβγαδίζω πολύ συχνά και έντονα για ένα θεωρητικό θέμα. Οι τόμοι μπορεί να ανέβουν πολύ και με επιχειρήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ανίψια και με τη μαμά. Η μαμά δε θα πάρει το θέμα κανενός, θέλει ειρήνη”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 16:44:09

Back to top button