Κόσμος

Τα «δυσάρεστα πειράγματα» στον γιο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ για την ερωτική ζωή της μητέρας του

Τις δυσκολίες που είχε όσο μεγάλωνε βλέποντας την ερωτική ζωή της μητέρας του, Ελίζαμπεθ Τέιλορ διηγείται ο γιος της Κρίστοφερ Γουάλντινγκ στο ντοκιμαντέρ που έχει εκδοθεί για τη ζωή της γυναίκας «θρύλου» του κινηματογράφου.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, που έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, ο γιος της ηθοποιού, που απέκτησε με τον δεύτερο σύζυγό της Μάικλ Γουάιλντινγκ, μιλά για το πως παρουσίαζαν τα μέσα ενημέρωσης για το παθιασμένο ειδύλλιό της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Η Τέιλορ και ο Ουαλός ηθοποιός ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 1963 «Κλεοπάτρα», παρόλο που ήταν παντρεμένοι με άλλους εκείνη την εποχή.

Ο Μπάρτον έδωσε τέλος το γάμο του με την πρώτη του σύζυγο Σίμπιλ Ουίλιαμς το 1963, ενώ η Τέιλορ θα χώριζε από τον Έντι Φίσερ, ο οποίος είχε αφήσει την πρώτη του σύζυγο, Ντέμπι Ρέινολντς, για την Τέιλορ, τον Μάρτιο του 1964.

«Καταλάβαινα την προσοχή που τράβηξαν (…) Μετά από ένα ορισμένο σημείο, δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Ήταν απλώς πολύ ενδιαφέρουσα» σχολίασε, όπως μεταδίδει το People.

Αργότερα, ο ίδιος έμεινε σε οικοτροφείο για ένα χρονικό διάστημα και διάβαζε περιοδικά για να παρακολουθεί τι συνέβαινε με τη μαμά του.

«Όλα τα παιδιά διαβάζουν αυτές τις ιστορίες. Άκουγα δυσάρεστους χλευασμούς. Στη μητέρα σου αρέσει να κοιμάται με πολλούς άντρες» του έλεγαν. «Ήταν απλά άβολο» παραδέχεται ο Γουάλντινγκ.

«Όταν μεγάλωσα μου είχε ζητήσει συγγνώμη» είπε «ένιωθε ότι δεν ήταν καλή μαμά, κάτι που εγώ δεν ένιωθα».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 15:39:30

Back to top button