Showbiz

Κωνσταντίνος Κάππας: “Δεν νιώθω αδικημένος, νιώθω τυχερός, αλλά αυτό το… |


Στην εκπομπή “Καλημέρα είπαμε;” βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κάππας το πρωινό του Σαββάτου και μίλησε σχετικά με τη συμμετοχή του στην “Παραλία” της ΕΡΤ, το γκέι φιλί που είχε δώσει στη σειρά “Κλείσε τα Μάτια” αλλά και το αν θα ήθελε να γίνει πατέρας.

Μιλώντας για το σίριαλ της ΕΡΤ που συμμετέχει, ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε πως “Είναι δύσκολο να κάνω και παράσταση και γυρίσματα αλλά πραγματικά μου αρέσουν πολύ και τα δύο. Τη σειρά ‘Παραλία’ την κάνει ιδιαίτερη το μεράκι. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν με μεράκι, υπάρχει φοβερή αγάπη από τους ηθοποιούς Όλοι το έχουν δει με έναν τρόπο πολύ σοβαρά -με την καλή έννοια- όλοι είναι διαβασμένοι, γίνονται πολλές πρόβες αλλά καταχαιρόμαστε και είναι όλοι εξαιρετικά παιδιά”.

Αναφορικά με το σίριαλ “Κλείσε τα Μάτια” και τον σχολιασμό που είχε δεχτεί για το γκέι φιλί που περιείχε ο ρόλος του, ο Κωνσταντίνος Κάππας σημείωσε πως “Τότε ήταν τολμηρό, όχι πρωτοποριακό. Σήμερα έχει εξοικειωθεί ο κόσμος, λόγω social, εικόνας και εκπομπών. Τότε ήταν διαφορετικά. Δεν θυμάμαι να μου λέει κάτι ο κόσμος γιατί δεν έβγαινα. Δεν καταλάβαινα τότε όλο αυτό που γινόταν”.

Για την επαγγελματική του πορεία και την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε η τηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Κάππας δήλωσε στο πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ ότι “Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί το σύστημα, δεν μπορώ να πω τι πρέπει να κάνει κάποιος… Δεν νιώθω αδικημένος, νιώθω τυχερός, αλλά αυτό το ξέρει η καρδιά μου. Υπάρχουν και στιγμές που είναι πολύ δύσκολες, όπως ότι υπάρχει μια τρελή ανασφάλεια στο αν αυτό που κάνεις έχει ανταπόκριση. Περνάς από σκοτεινά τούνελ για να βγεις στην επιφάνεια και να πεις είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω. Είναι κάτι που γίνεται και φεύγει, πεθαίνει”.

“Ζηλεύω τους μπαμπάδες, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν στη ζωή μου θα μπορούσε να υπάρξει ένα παιδί. Θα έπρεπε να αλλάξει ριζικά η ζωή μου” δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 16:25:00

Back to top button