Auto

Honda Civic e:HEV: Τι προσφέρει το σύστημα Agile Handling Assist

Οι μηχανικοί της Honda δεν άφησαν τίποτα στην τύχη όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά του νέου Civic e:HEV. Προσπάθησαν από τη μία να το κάνουν άνετο και πρακτικό για τους επιβάτες, αλλά ταυτόχρονα έδωσαν στον οδηγό την ευκαιρία να ζήσει την απόλυτη οδηγική εμπειρία με αναθεωρημένο πλαίσιο, αναρτήσεις και σύστημα διεύθυνσης.

Το συναρπαστικό οδηγικό αποτέλεσμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο καινοτόμο σύστημα Agile Handling Assist. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης του οχήματος το οποίο έχει ρυθμιστεί και εξελιχθεί αποκλειστικά για τους ευρωπαϊκούς δρόμους.



Το ΑΗΑ είναι άμεσα συνδεδεμένο με το σύστημα διεύθυνσης του Civic προσφέροντας διακριτική υποβοήθηση για πρόσθετη ασφάλεια και προβλέψιμη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Φροντίζει για μια διακριτική υποβοήθηση που κάνει πιο ομαλή, πιο προβλέψιμη τη συμπεριφορά του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της σταθερής στροφής και αλλαγής λωρίδας σε κυκλικούς κόμβους, τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές ταχύτητες.



Συνεργάζεται επίσης με τα ηλεκτρονικά συστήματα Honda Sensing του Civic κάνοντας πιο ομαλή τη μετάβαση από λωρίδα σε λωρίδα και κάνοντας πιο βελούδινη την απόκριση του τιμονιού στις στροφές.



Στη δυναμική συμπεριφορά του Honda Civic συμβάλει επίσης το επανασχεδιασμένο πλαίσιο που ανεβάζει το επίπεδο απόδοσης και απόκρισης στον οδηγό. Η ακαμψία του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 19%, το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 35 χιλ. και το πίσω μετατρόχιο είναι φαρδύτερο κατά 18 χιλ.



Παράλληλα, έχει μειωθεί η καθυστέρηση του τιμονιού χάρη στη μειωμένη τριβή τιμονιού κατά 28% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα συναρπαστικό οδηγικά αυτοκίνητο που θα απολαύσει ο οδηγός καθημερινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 16:00:51

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button