Showbiz

Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα: “Είμαι… |


Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε ο Στέφανος Κορκολής αναφορικά με τον θάνατο του θείου του, Μίμη Πλέσσα, τονίζοντας πόσο δύσκολη είναι η σημερινή μέρα αλλά και όσα συζήτησαν στην τελευταία τους συνάντηση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε αρχικά πως “Είναι ένα πρωινό δύσκολο. Δεν παύει ένας άνθρωπος όταν φεύγει να είναι ένα σοκ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μία μουσική μεγαλοφυΐα, ο πιο ευγενής άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Προσωποποίηση της ευγένειας. Δεν έχω να πω πολλά, είμαι συγκλονισμένος”.

Στη συνέχεια, προσέθεσε ότι “Τον συνάντησα μέσα στο καλοκαίρι, πήγα να τον επισκεφθώ, παίξαμε πιάνο, όπως συνηθίζαμε να παίζουμε πάντα, να αυτοσχεδιάζουμε οι δυο μας. Είπαμε τα δικά μας. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε μια συναυλία που ονειρευόμασταν γιατί μας βρήκε ο κορωνοϊός και θα λεγότανε “Τα δικά μας” και θα ήμασταν απέναντι στα δύο πιάνα. Δεν έγινε αυτή η συναυλία ποτέ”

“Ήταν αγαπημένος φίλος με τον Μίκη Θεοδωράκη. Δεν θα ξεχάσω που ο Μιμάκος μου πήγε να επισκεφτεί τον Μίκη, επειδή δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά και δείχνουν το μεγαλείο αυτών των τεράστιων καλλιτεχνών. Θα θυμηθώ μια φράση που μου είχε πει όσο ήμουν πολύ πιτσιρικάς, λίγο πριν φύγω για το Παρίσι, “Αγόρι μου γλυκό, Στεφανάκο, εκεί που θα πας, κοίτα να μεγαλουργήσεις να μάθεις από τους δασκάλους σου. Κοίτα να υπηρετήσεις τη μουσική και αυτή θα σε ανταμείψει”. Έφυγε ένας μεγάλος… Η ευγένειά του και η ταπεινότητά του ήταν ισάξια με το ταλέντο του ως μουσικός” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κορκολής.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 11:51:09

Back to top button