Auto

Η Angelina Jolie αποχωρίζεται μια Ferrari 250GT του 1958 [video]

Τα σπάνια κλασικά μοντέλα καταλήγουν πάντα να πωλούνται πολύ ακριβά. Αυτό ισχύει ακόμη για αυτοκίνητα σε εντελώς άθλια κατάσταση. Σκέψου πόσο ακριβότερα θα αλλάξει χέρια μια Ferrari 250 που είναι αψεγάδιαστη κι ανήκει σε μια διασημότητα.

Ο λόγος για την προσωπική κουπέ Ferrari 250 GT του 1958 της Angelina Jolie, η οποία θα τεθεί σε δημοπρασία τον Νοέμβριο. Πρόκειται για το 11ο από τα 353 τεμάχια που κατασκευάστηκε ποτέ το Μαρανέλο. Κάτω από το καπό φοράει τον περίφημο 3λιτρο Colombo V12 κι έχει 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Μια Ferrari 250 GT θα πουλιόταν ακριβά, ακόμα και σε ημιθανή κατάσταση. Πόσω μάλλον αν είναι αστέρι και την οδηγούσε ένα αστέρι

Το κατάμαυρο εξωτερικό φινίρισμα αποπνέει αρχοντιά και συνοδεύεται με μια καμπίνα ντυμένη σε κόκκινο δέρμα. Το οδόμετρό της γράφει μόλις 10.339 km. Παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1958 και τη σχεδίασή της είχε αναλάβει ο οίκος Pininfarina.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-Benz 300 SL Roadster ερείπιο θα πιάσει ένα εκατομμύριο

Αν και δεν αναφέρεται από τον οίκο δημοπρασιών Christie’s, φαίνεται ότι φοράει γνήσιες ζάντες Borrani. Δεν είναι σαφές γιατί η διάσημη ηθοποιός πουλά το αυτοκίνητο. Δεν έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να το οδηγεί, αλλά είχε συμπρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμιση για αρώματα πριν κάμποσα χρόνια.

Ferrari 250

Το ιταλικό grand tourer τείνει να αλλάζει ιδιοκτησία για περίπου μισό εκατομμύριο. Σε αυτήν την περίπτωση, χωρίς αμφιβολία εν μέρει λόγω της διάσημης πρώην ιδιοκτήτριας και των ελάχιστων χιλιομέτρων που έχει διανύσει σε 66 χρόνια, ο οίκος αναμένει ότι θα αποφέρει μεταξύ €600 και €800 χιλιάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Θα αγόραζες το Dodge Challenger SRT Demon της Madonna;

Θυμίζουμε ότι η Angelina Jolie είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «Gone in 60 Seconds», μαζί με τον Nicolas Cage και τον Robert Duvall. Με βασικό στόχο τη κλοπή 50 αυτοκινήτων σε 72 ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ferrari 250 GTO θα γίνει η πιο ακριβή Ferrari έβερ

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου. Προλαβαίνεις να συγκεντρώσεις τα χρήματα;

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 08:20:14

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button