Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση -… |


Την πρώτη τους κοινή επίσημο εμφάνιση έκαναν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το βράδυ της Πέμπτης, στο δείπνο που παρέθεσε η Chiara Ferragni στο Athénée.

Το ζευγάρι, που δεν κρύβει τον έρωτά του, τράβηξε όλα τα βλέμματα και πόζαρε μαζί για τον φωτογραφικό φακό χαρούμενο και ευδιάθετο.

Διαβάστε Επίσης

Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση - Όλες οι φωτογραφίες

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

Η σχέση δεν προέκυψε, δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνειδητής απόφασης. Συνδύασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής. Είμαι σε ένα χώρο που αργά ή γρήγορα θα έβαινε κι από το να έβγαινε με έναν τρόπο που δεν θέλω εγώ και να είχα όλο το κυνηγητό των δημοσιογράφων, των παπαράτσι στο σπίτι μου με τα παιδιά μου, θεώρησα ότι είναι ασφαλές και τίμιο από την πλευρά μου σε μία κρίσιμη περίοδο να το δείξω από μόνη μου από το να βγει μία φωτογραφία που δεν θα είναι εγκεκριμένη από εμένα οποιαδήποτε στιγμή” είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε Επίσης

Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση - Όλες οι φωτογραφίες - εικόνα 2

Δες τις φωτογραφίες!


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 14:10:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button