Showbiz

Άγριος καβγάς στο Survivor: “Μας έχετε ρίξει τα καντήλια του αιώνα” – “Δεν… |


Φανερά ενοχλημένες είναι η Μαίρη και η Βίκυ Πετεινάρη με την κίνηση που έκαναν πριν λίγες μέρες οι “Τίγρεις” και “έκλεψαν” το έπαθλο επικοινωνίας μέσα από τα χέρια της πράσινης ομάδας, με αποτέλεσμα να ξεσπούν συχνά εναντίον τωναντιπάλων τους.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού (4/10) αγώνα κι ενώ οι δυο ομάδες εμψύχωναν τους διαγωνιζόμενους, η Μαίρη έσπρωξε την Μαρία των “Κίτρινων” με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό της. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε εκτενώς και μετά το τέλος του αγωνίσματος, με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στις παίκτριες.

“Με ενοχλούν άλλα πράγματα από την ήττα, γιατί πάνω από όλα είμαστε αθλήτριες και αθλητές με αξίες. Ενώ δεν έχω κάνει τίποτα στη Μαίρη, με έσπρωξε. Εγώ ζήτησα συγγνώμη, γιατί νόμιζα ότι την πάτησα, αλλά εν τέλει απλά ήθελε να με σπρώξει. Μετά, όταν μπήκα στο παιχνίδι η Βίκυ είπε ‘easy’ και εγώ απλά απάντησα ‘Καλή τύχη’ και στη συνέχεια ακούστηκαν βρισιές. Αυτά θεωρώ είναι χοντρά πράγματα και δεν πρέπει να λέγονται”.

Η απάντηση των δύο αδερφών ήταν πως το σπρώξιμο έγινε επειδή η Μαρία είχε μπει στον χώρο τους, με τη Βίκυ να εκνευρίζεται που οι αντίπαλοι ακούνε τι συζητά με την αδερφή της. Το λόγο τότε πήρε η Χριστιάννα από τις “Τίγρεις” αντιδρώντας για τον τρόπο που μιλούν η Μαίρη και η Βίκυ. “Μας έχετε ρίξει τα καντήλια του αιώνα. Τι πρέπει να πούμε;” μείωσε η Χριστιάννα με την Μαίρη να της απαντά: “Τι έκανες για να στα ρίξουμε; Δεν σου έχουμε ρίξει και πολλά”.

Τους τόνους προσπάθησε να ρίξει ο Γιάννης, ως αρχηγός των “Αετών” υπογραμμίζοντας πως “Αν είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, ζητάμε συγγνώμη”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 00:32:13

Back to top button