Γυναίκα

Κώστας Καζάκας: «Στα νεανικά μου χρόνια δεν ερωτευόμουν ποτέ τίποτα, πίστευα ότι είμαι πολύ άσχημος»

«Είχα πειστεί ότι είμαι πάρα πολύ άσχημος», ομολόγησε ο Κώστας Καζάκας.

Τόσο στη συνύπαρξη με Ρομά όσο και στο bullying το οποίο βίωσε στα παιδικά του χρόνια , αναφέρθηκε ο Κώστας Καζάκας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σήμερα το πρωί (04.10.2024).

«Ακριβώς απέναντι από το σπίτι που μεγάλωσα, έμενε μια οικογένεια τσιγγάνων. Από τη μια πλευρά ήταν οι εργατικές κατοικίες που μέναμε εμείς και, όταν ήμουν παιδάκι, έπαιζα πολλές φορές με παιδάκια από απέναντι.

Εκείνες τις εποχές αντιμετώπιζε ο κόσμος με δυσπιστία τους Ρομά, ακόμα και το δικό μου σπίτι. “Μην πηγαίνεις στο ποτάμι και παίζεις” μου έλεγαν», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Στα νεανικά μου χρόνια ήμουν… ψιλοζώο και δεν ερωτευόμουν ποτέ τίποτα. Είχα πειστεί ότι είμαι πάρα πολύ άσχημος. Ήμουν ένα παιδί ψηλόλιγνο, από αυτά που έπρεπε να βάζεις πέτρες για να μην σε πάρει ο αέρας, με κάτι ώμους έτσι, ένα κεφάλι πιο μεγάλο και με σγουρό μαλλί το οποίο προσπαθούσα να το κάνω χωρίστρα», είπε.

«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει γυμνή σκηνή και όχι, δεν ντράπηκα. Έχω κάνει γυμνό και δυο φορές στο θέατρο. Κανονικά, ολόγυμνος! Καλά, έχουμε δείξει και πωπουδάκια στους “Άνδρες έτοιμους για όλα”», εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκας.

To άρθρο Κώστας Καζάκας: «Στα νεανικά μου χρόνια δεν ερωτευόμουν ποτέ τίποτα, πίστευα ότι είμαι πολύ άσχημος» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 21:38:00

Back to top button