Showbiz

Συγκλονίζει η Μάγδα Τσαγγάνη για την μάχη της με τον καρκίνο: “Έκλαιγα μόνη… |


Στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέακαι την εκπομπή Buongiorno μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική της αποχή όσο και στη μάχη της με τον καρκίνο.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο ανέφερε πως “Είμαι από… μπλόφα στα καλύτερα μου! Τώρα έκλεισα τα 15 χρόνια και πάω στα 16 χρόνια χωρίς καρκίνο. Είμαι τυχερή γιατί δεν έκανε μετάσταση, αυτό είναι”.

“Βέβαια υπάρχει μια πληγή μέσα μου η οποία δεν πρόκειται να σβήσει και να απαλύνει ποτέ. Το θέμα του σπιτιού μου. Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 κάηκε η πολυκατοικία μας” συμπλήρωσε η Μάγδα Τσαγγάνη

Επιπλέον, η Μάγδα Τσαγγάνη δήλωσε ότι “Είναι προσωπική μου επιλογή να μην βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Με την “Μαρία την άσχημη” πέρασα τέλεια, από εκεί πιστεύω όμως, από το πολύ άγχος και το πολύ διάβασμα… τακ μου βγήκε ο καρκίνος. Βέβαια υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα και έκλαιγα μόνη μου, αλλά ήμουν λίγο αισιόδοξη. Τώρα όμως δεν είμαι αισιόδοξη, με τη ζωή αυτή που ζούμε”.

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή και τα επικριτικά σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα, σημείωσε πως “Εγώ για τον Μάρκο έχω να πω τα καλύτερα. Είναι μοναδικός… είναι εργάτης του θεάτρου, δίνει ψωμί σε κόσμο”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 21:18:16

Back to top button