Auto

Ποιος σούπερ σταρ του Χολιγουντ θα τρέξει σε αγώνες; (+video)

Ο Κίανου Ριβς, γνωστός για τους εμβληματικούς ρόλους του στις ταινίες The Matrix και John Wick, πρόκειται να αγωνιστεί στο Toyota GR86 Cup στην πίστα Indianapolis Motor Speedway.

Σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση ο Ριβς θα αγωνιστεί στην άκρως ανταγωνιστική σειρά υποστήριξης του SRO Fanatec GT World Challenge.

Ο Ριβς, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία, μεταξύ των οποίων δύο συμμετοχές στον αγώνα διασημοτήτων Long Beach το 2009 και το 2010, όπου μάλιστα κέρδισε το 2009.

Αν και δεν έχει αγωνιστεί από τότε, ο Ριβς παρακολουθεί τακτικά εκδηλώσεις της Formula 1 και διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, γεγονός που εδραιώνει την ιδιότητά του ως πραγματικού λάτρη του αυτοκινήτου.

Σε αυτόν τον αγώνα GR86 Cup, θα τον συνοδεύσει ο σταρ του YouTube Cody Jones από το Dude Perfect , ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνες αυτοκινήτου.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τροποποιημένα Toyota GR86, διαθέτουν σειριακά κιβώτια ταχυτήτων, roll cages, αγωνιστικές αναρτήσεις και ελαστικά σλικ Continental slick που τα καθιστούν αρκετά κοντά στα αυτοκίνητα δρόμου, αλλά με αυξημένες επιδόσεις για αγώνες.

Αυτός ο αγώνας σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τον Ριβς, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα επαγγελματικού επιπέδου σε σύγκριση με τους προηγούμενους αγώνες διασημοτήτων που είχε κάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 20:30:29

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button