Γυναίκα

Γιολάντα Καλογεροπούλου: Ο ρόλος στο «Grand Hotel», ο ξαφνικός χωρισμός πριν τον γάμο και η κουμπαριά με την Μπόμπα

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Έρωτας φυγάς» και φέτος απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel» βιώνει μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της.

Όπως έγινε γνωστό, η ταλαντούχα ηθοποιός χώρισε από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Marlone Geissmann λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες ενώ απόλυτη προτεραιότητα τους είναι φυσικά η 2χρονη κόρη τους.

Η γνωριμία με τον σύντροφό της και η μετακόμιση στο Λονδίνο

Με τον σύντροφό της Marlone Geissmann, ο οποίος είναι μισός από την Καραϊβική και μισός από τη νότια Γαλλία, γνωρίστηκαν στην Μύκονο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Όπως η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της ήταν ένας μεγάλος έρωτας, κεραυνοβόλος για χάρη του οποίου μάλιστα μετακόμισε στο Λονδίνο όπου έζησε περίπου 8 χρόνια. Το παιδί ήρθε στη ζωή της πριν δύο χρόνια και άλλαξε τις ισορροπίες και τις προτεραιότητες.

Η επιστροφή στην Ελλάδα

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου σε συνέντευξή της στο Λοιπόν είχε αποκαλύψει πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα όπου μέχρι πρότινος ζούσε στο Λονδίνο με την οικογένειά της.

«Ήμουν για διακοπές στην Αντίπαρο με έναν καλό μου φίλο που είναι επίσης ηθοποιός, τον Αγησίλαο Μικελάτο, που είναι και ο νονός της κόρης μου, και με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω σε μια σειρά, γιατί του τηλεφώνησε μια γνωστή του casting director. Του είπα ναι, γιατί η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα το είχα στο μυαλό μου να επιστρέφω στα καλλιτεχνικά, μου είχε λείψει η τηλεόραση και το θέατρο. Γιατί και στην Αγγλία παρότι έκανα διάφορα σεμινάρια, το έκανα περισσότερο για μένα. Οπότε ήθελα κάτι πιο επαγγελματικό. Να εξελιχθώ δηλαδή περισσότερο. Πήγα λοιπόν στο casting με το σκεπτικό ότι αν με πάρουν, θα δω στη συνέχεια πώς θα διαμορφώσω τη ζωή μου. Τελικά με πήραν στον «Έρωτα φυγά» και σε μια μέρα έπρεπε να κανονίσω τα πάντα, το πού θα μείνω, το τι θα γίνει με τον άντρα μου που είναι στο Λονδίνο, τα πάντα.»

Και κάπως έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα και την περσινή σεζόν την είδαμε στον «Έρωτα φυγά».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ηθοποιός πριν από λίγα χρόνια είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό και πάλι ως Δάφνη, στη σειρά «Ταμάμ».

Οι καλοκαιρινές διακοπές με τον νονό της κόρης της, Αγησίλαο Μικελάτο

Ο τηλεοπτικός Βύρωνας Στεργιάδης από τον “Παράδεισο των Κυριών” κατά κόσμον Αγησίλαος Μικελάτος και η Γιολάντα Καλογεροπούλου φέτος το καλοκαίρι έκαναν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι δυο ηθοποιοί, που είναι και στενότατοι φίλοι αφού εκείνος έχει βαφτίσει και την κόρη της ηθοποιού, πέρασαν μαζί στιγμές χαλάρωσης στην Εύβοια και φυσικά δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Instagram.

Η κουμπαριά με τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα

Γεννημένη στις 27 Αυγούστου του 1991, η όμορφη ηθοποιός είναι επίσης κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα καθώς έχει βαφτίσει την κόρη τους, Αριάνα. Η Γιολάντα και η Χριστίνα είναι κολλητές φίλες και περνούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους μαζί.

Η ηθοποιός κρατάει γενικότερα ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Η κόρη της άλλωστε, η μικρή Ηλέκτρα είναι κολλητή με τις δίδυμες Τανιμανίδη και συχνά απολαμβάνουν κοινές εξορμήσεις, ειδικά από την ημέρα που η Γιολάντα έχει μετακομίσει στην Ελλάδα.

Φέτος θα δούμε την Γιολάντα Καλογεροπούλου στο «Grand Hotel», τη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το «Grand Hotel» θα μας μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος. Η Γιολάντα Καλογεροπούλου θα υποδύεται την καμαριέρα Ελένη Κεχαγιά.

Λίγα λόγια για τον ρόλο της στο «Grand Hotel»

Καμαριέρα στο Grand Hotel, πρώην συγκάτοικος της Βασιλικής, της εξαφανισμένης αδερφής του Πέτρου. Η Ελένη, παρόλο που είναι από έναν φτωχό συνοικισμό της Ελευσίνας και μεγάλωσε στην ανέχεια, είχε πάντοτε φιλοδοξία να αλλάξει τη μοίρα της και ήξερε ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για το καταφέρει αυτό: μέσω κάποιου πλούσιου άντρα. Ερωτεύεται τον Ρήγα και προς στιγμή πείθεται ότι θα αφήσει την Αλίκη γι’ αυτή…

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram της Γιολάντα Καλογεροπούλου




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 17:30:05

Back to top button