Αθλητικά

Ο Φακούντο Καμπάτσο στο «στόχαστρο» της Euroleague, ξεκινά πειθαρχική διαδικασία για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Euroleague ανοίγει φάκελο κατά του Φακούντο Καμπάτσο, λόγο της οργισμένης του αντίδρασης στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου, την Πέμπτη (03.10.2024).

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά τρεις σερί ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, σε Super Cup Ισπανίας, πρωτάθλημα και Euroleague. Η τελευταία, ήρθε από τη θεωρητικά υποδεέστερη Μπάγερν Μονάχου. Τα νεύρα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, με τον Φαούντο Καμπάτσο να έχει ένα απίστευτο ξέσπασμα -κατά ενός διαιτητή- στο φινάλε του αγώνα.

8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, με το σκορ στο 92-89 για τους Γερμανούς, ο Φακούντο Καμπάτσο πήρε σουτ ισοφάρισης και προσπάθησε να εκμαιεύσει φάουλ για τρεις βολές. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι, ο Αργεντινός τον πλησίασε και του τα… έχωσε κι έτσι δέχθηκε τεχνική ποινή και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.

Μάλιστα,χρειάστηκε να επέμβει ο Ιμπάκα και να τον κρατήσει μακριά από τον ρέφερι του αγώνα, με τον Καμπάτσο να συνεχίζει να του φωνάζει.

Σύμφωνα με την «Marca», η Euroleague θα ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για τον Φακούντο Καμπάτσο και σε μία εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης είτε θα τιμωρηθεί για μερικά παιχνίδια ή θα δεχθεί ένα πρόστιμο. Πάντως, το πιο πιθανό είναι να δεχθεί κάποιο πρόστιμο.

To άρθρο Ο Φακούντο Καμπάτσο στο «στόχαστρο» της Euroleague, ξεκινά πειθαρχική διαδικασία για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 16:48:31

Back to top button