Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: «Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω, το τερμάτισαν»

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία αναφέρθηκε στην χθεσινή (03.10.2024) επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό.

«Μετά τις 7 Σεπτέμβρη στην Πολιτική Γραμματεία που έγινε μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, οι ψήφοι να σας θυμίσω ήταν 17-1, οπότε καταλαβαίνετε τους συσχετισμούς», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη για να συμπληρώσει ότι «το να τρίζει τα δόντια της μια ψευδεπίγραφη εξουσία, δεν προκαλεί τρόμο, αλλά καγχασμό».

Η Θεοδώρα Τζάκρη επίσης ανέφερε…. «Στην κυριολεξία το έχουν τερματίσει, οι απειλές για διαγραφές κόσμου ή και το γεγονός ότι μου κλείνουν μέχρι και το μικρόφωνο όταν μιλάω, όλες αυτές οι αστειότητες προκαλούν γέλιο, γιατί έχουν έναν συγκεκριμένο ορίζοντα μέχρι τις 24 του Νοέμβρη. Θέλουν να συμβολίσουν επί της ουσίας πως όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται. Αυτά θυμίζουν άλλες εποχές και αποτελούν παράσημα για μένα».

«Όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη»

Οπως σημείωσε ο Θεοδώρα Τζάκρη έχει κάνει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση στα στελέχη που κατηγορούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη για bullying, πράγμα που, όπως ισχυρίζεται, τους έκανε να «πάρουν πίσω άρον-άρον τις κατηγορίες και δεν τις ξανακούσαμε από τότε».

Επισήμανε ότι όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη. «Το κοινό που θα ψηφίσει Σωκράτη Φάμελλο δεν είναι ενιαίο ούτε ως προς τη σύνθεση ούτε ως προς τις πεποιθήσεις του. Υπάρχει μια μικρή ομάδα που προσπαθεί να τους ρυμουλκήσει, να τους εγκλωβίσει και να τους εργαλειοποιήσει, πείθοντάς τους να κόψουν τις γέφυρες πίσω τους. Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί για μένα είναι σύντροφοί μας και δεν αλλάζει αυτό».

Δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ότι νικητής των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα από τον πρώτο γύρο χαρακτηρίζοντας «αστειότητες», «ασυναρτησίες» και «γελοιότητες» όσα λέγονται περί μη υποψηφιότητάς του.

To άρθρο Θεοδώρα Τζάκρη: «Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω, το τερμάτισαν» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 15:43:58

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button