Γυναίκα

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της Βαλέρια Λάτσιου μέσα από το σπίτι της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στην τηλεόραση, δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της.

Μια σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με την κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου δημοσίευσε το πρωί της Παρασκευής (04-10-2024) η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν έχει αποφασίσει για την ώρα να μη βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, ωστόσο οι φήμες τη θέλουν στο δεύτερο μισό να επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα εβδομαδιαίο show.

Άλλωστε, στο τέλος της περασμένης σεζόν είναι ανακοινώσει την απόφασή της να μην ξαναγυρίσει με κάποια καθημερινή εκπομπή, μιας και το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει.

Αυτή την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά της ενώ, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το πρωί  δημοσίευσε μια φωτογραφία με την 16χρονη κόρη της Βαλέρια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

«Μελένια Παρασκευή» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Μενεγάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγαλύτερη κόρη της Λάουρα Λάτσιου βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές. Οι δημόσιες εμφανίσεις της παρουσιάστριας παραμένουν μετρημένες, όπως και οι αναρτήσεις της. Σε συνεργασία με άτομα από το επιτελείο της, αξιολογεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει μπροστά στις κάμερες. 

To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της Βαλέρια Λάτσιου μέσα από το σπίτι της παρουσιάστριας δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 12:12:54

Back to top button