Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντάει πρώτη φορά στην Έλενα Ακρίτα – «Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες και γόβες»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 4/10 στην εκπομπή του Mega «Buongiorno» και απάντησε μεταξύ άλλων στην έντονη κριτική που δέχτηκε από την Έλενα Ακρίτα για την ενδυματολογική της επιλογή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αρχικά, η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε: «Υπάρχουν πολλοί που σου απευθύνονται και φαντασιώνονται ότι κάνετε διάλογο. Δεν θα τους δώσω αυτή τη χαρά. Λένε αυτό που λένε, κρίνονται για αυτό που λένε και δεν θέλω να σπαταλήσω ούτε ένα λεπτό για να απαντήσω σε κακεντρέχειες».

Στη συνέχεια, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν δέχτηκα κριτική από βουλευτές για την εμφάνισή μου στο Προεδρικό Μέγαρο, δέχτηκα από μια βουλευτίνα. Γενικώς δεν έχω απαντήσει και ήταν συνειδητή η απόφασή μου. Δεν θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που είναι αδιάφορα. Θεωρώ ότι οι πολίτες έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα να διαχειριστούν και εγώ προσωπικά θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με τις φούστες, τις τσάντες και τις γόβες άλλων γυναικών, ιδίως όταν μιλάμε από μια γυναίκα προς μια γυναίκα.

Εκείνη την ημέρα ήμουν στη δουλειά και χτύπαγε συνεχώς το κινητό μου. Βγήκε μια θεσμική απάντηση από την ΕΣΗΕΑ που καταδίκασε τον κακοποιητικό λόγο και από εκεί και πέρα δεν σπαταλώ χρόνο. Δεν με αγγίζουν όλα αυτά».

Η Έλενα Ακρίτα είχε κάνει μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου και είχε σχολιάσει: «Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά τη ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα. Όμορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Άνω Πεσκανδρίτσα και βίντατζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το κάτι να καίει».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 13:40:26

Back to top button