Ελλάδα

Την κυνηγούσαν σε σούπερ μάρκετ για να την σκοτώσουν

Σκηνές βγαλμένες από ταινία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Ιμπερατρίζ, στη βόρεια Βραζιλία. Πελάτες και περαστικοί παρακολούθησαν έντρομή την καταδίωξη μιας 26χρονης από κουκουλοφόρους και την εν ψυχρώ εκτέλεσή της μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο προσπάθησε να κρυφτεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Αντριάνα Σίλβα ντος Σάντος προσπαθούσε να ξεφύγει από τους εκτελεστές τρέχοντας ανάμεσα στους διαδρόμους με τους εκτελεστές να την ακολουθούν και όσους βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα να προσπαθούν να κρυφτούν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Κάποια στιγμή η 26χρονη φαίνεται να βγαίνει από το σούπερ μάρκετ και να προσπαθεί να προφυλαχτεί σε ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι δύο μαυροντυμένοι άντρες την εντόπισαν και την πυροβόλησαν, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Αν και ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέφερε την 26χρονη σε νοσοκομείο, εκείνη δεν τα κατάφερε καθώς υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η 26χρονη στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ουσιών και είχε προσφάτως μετακομίσει στην Ιμπερατρίζ, με τις πρώτες εκτιμήσεις αστυνομικών να κάνουν λόγο για δολοφονία που σχετίζεται με υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 10:54:45

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button