Showbiz

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: “Πριν από δύο χρόνια δεν ήξερα καν αν θα… |


Μια συγκινητική ανάρτηση από τις οικογενειακές της διακοπές στην Ελλάδα έκανε η Μαρία Μενούνος το βράδυ της Πέμπτης (3/10), αναφερόμενη στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και στην ευγνωμοσύνη που έχει για τον σύζυγο και την κόρη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, λίγο αφότου πέθανε και η μητέρα της από τη συγκεκριμένη ασθένεια, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών μαζί με τον Kevin και την μικρή Αθηνά, σημειώνοντας πως πριν από δυο χρόνια δεν ήξερε αν θα μπορέσει να αποκτήσει παιδί, ενώ η περιπέτεια της υγείας της την είχε κάνει να αμφισβητεί αν θα μπορέσει να ζήσει τις “μικρές στιγμές της ζωής”.

Ειδικότερα, η Μαρία Μενούνος ανέφερε:

“Οι μικρές στιγμές της ζωής είναι τόσο πολύτιμες – πριν από ενάμιση χρόνο δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ζήσω αυτή τη στιγμή με τον Kev και την Αθηνά όταν διαγνώστηκα με τον όγκο στο πάγκρεας. Πριν από δύο χρόνια δεν ήξερα καν αν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μωρό. Αυτή η στιγμή στην Ελλάδα με την Αθηνά 15 μηνών ήταν ανεκτίμητη. Ο χρόνος κυλά, αλλά τον εμποτίζω κάθε μέρα. Μου αρέσει που έκανα οικογένεια. Λατρεύω τη ζωή. Πάντα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες του Θεού. ❤️”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 07:00:00

Back to top button