Showbiz

Κατερίνα Στανίση: “Στεναχωρήθηκα, έκλαψα – Δεν είμαι μόνο η τραγουδίστρια… |


Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” παραχώρησε η Κατερίνα Στανίση, με αφορμή το νέα της τραγούδι.

Κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση στη διαδρομή της, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: “Δεν μετάνιωσα που έβαλα την καριέρα πάνω από την προσωπική ζωή, παλεύω από παιδάκι. Δεν μετανιώνω που κάποιες σχέσεις μου δεν προχώρησαν. Μπορεί να λυπήθηκα. Σταναχωρήθηκα και έκλαψα, δεν είμαι μόνο η τραγουδίστρια που βγαίνει και κάνει κέφι, είμαιμκαι γυναίκα“.

Για τη νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, η Κατερίνα Στανίση σχολίασε: “Δε θα με τραβήξει κάτι στην ταινία “Υπάρχω”. Ο Χρήστος Μάστορας καλό θα ήταν να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά να μη τραγουδήσει, γιατί η φωνή του κλείνει αλλού”.

Και πρόσθεσε: “Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα. Συναντιόμασταν αραιά και πού στον Άγιο Κωνσταντίνο, μιλούσαμε όμως αρκετά και στο τηλέφωνο. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω“.

Θα ήθελε να γίνει η δική της ζωή ταινία; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: “Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα πάρω μαζί μου. Αλλά είμαι και ειλικρινής. Όταν γίνει, θα γίνει σωστά. Η ιστορία πρέπει να λέγεται ατόφια, χωρίς συμπληρώματα“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 16:24:00

Back to top button