Πολιτική

«Εισβολή» Γεροβασίλη στην Κ.Ο. της ΝΔ – Ποιος της είπε: «Επιτέλους, είδες το φως το αληθινό»

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (3/10) κατά τη συνεδρίασης της Κοινοβουλετικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, όπου κυριαρχούσε η ενημέρωση επί των θεμάτων του Υπουργείου Υγείας από τον Άδωνι Γεωργιάδη.  

Συγκεκριμένα, οι γαλάζιοι βουλευτές είχαν μαζευτεί περίπου στις 5 στην Αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, μία ημέρα μετά μετά τη δεύτερη κατά σειρά ομαδική ερώτηση που κατέθεσαν 8 βουλευτές της πλειοψηφίας προς τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας για την επέκταση της απαλλαγής από τη φαρμακευτική δαπάνη σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Και ενώ το «μασάζ» από τον κ. Γεωργιάδη στους περίπου 50-60 βουλευτές, βρισκόταν σε εξέλιξη, τη συνεδρίαση διέκοψε μία απρόσμενη… καλεσμένη.

Η Όλγα Γεροβασίλη, θεωρώντας ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων -που διεξαγόταν εκεί λίγο πριν – δεν έχει τελειώσει, έκανε την εμφάνισή της.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης της είπε: «Κυρία Γεροβασίλη καλωσήλθατε στην κοινοβουλευτική μας ομάδα», για να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα η αίθουσα.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, την πείραξε ακόμη περισσότερο, λέγοντάς της με χιούμορ: «Είδατε το φως το αληθινό», με την ίδια να χαμογελά και να αποχωρεί ζητώντας συγγνώμη για τη διακοπή.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 20:16:01

Back to top button