Showbiz

Δανάη Παππά για Γιώργο Γεροντιδάκη: «Είναι μια συνεργασία που απλά παρεξηγήθηκε»

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής του Mega «Buongiorno» συνάντησε την Δανάη Παππά, που πρωταγωνιστεί φέτος στην καινούργια σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας». Η νεαρή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Αρχικά, η Δανάη Παππά δήλωσε: «Δεν κάνω πισωγυρίσματα στην προσωπική μου ζωή. Αν τραβήξω τη γραμμή, τέλος. Αργώ πάρα πολύ να τραβήξω την γραμμή, δίνω ευκαιρίες πολλές, οπότε όταν τραβάω τη γραμμή είναι τέλος».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός παραδέχτηκε: ω«Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός αλλά δεν είναι και δύσκολος. Αν έχεις πάρει μια απόφαση, έχεις πάρει μια απόφαση. Είναι μια περίοδος που ψάχνω πολύ και εμένα, περίοδος αναγέννησης».

Ακόμη, η Δανάη Παππά σχολίασε για την πρώην σχέση της: «Απογοητεύτηκα με πράγματα που άκουσα από την άλλη πλευρά μετά τον χωρισμό μου. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Δεν μπορεί να με επηρεάσει κάτι περισσότερο».

Τέλος, η Δανάη Παππά, αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, συνάπτοντας σχέση με τον συνάδελφό της Γιώργο Γεροντιδάκη, ξεκαθάρισε: «Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι με τον Γιώργο. Είναι κρίμα να το μικραίνουμε. Είναι μια συνεργασία που απλά παρεξηγήθηκε».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 20:30:27

Back to top button