Showbiz

Μαρία Μπόμπολα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρης του Γιώργου Μπόμπολα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Μαρία Μπόμπολα πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η κόρη του Γιώργου Μπόμπολα παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Την ευθύνη για το φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο έχει η Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών με πρόεδρο τη Μαρία Μπόμπολα, γενική διευθύντρια την Τατιάνα Παππά Μπετροσιάν και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Λουκά Κατσίκα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφει για την 30η έκδοσή του, πιο αισιόδοξο και πλούσιο σε δράσεις από ποτέ.

Ο διεθνής θεσμός προσφέρει στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες και διεξόδους, αναδεικνύει νέες φωνές του παγκόσμιου σινεμά, παρουσιάζει στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς συνοδεία εκλεκτών προσκεκλημένων και διοργανώνει αφιερώματα, ειδικές προβολές, masterclass και παράλληλες εκδηλώσεις, δικαιώνοντας τη φανατική αγάπη των θεατών όλα αυτά τα χρόνια.

Το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2024.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 20:00:09

Back to top button