Πολιτική

Ο Κασσελάκης έβαλε πάλι «μπουρλότο» στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος χωρίς να το πει – Επεισοδιακή η Πολιτική Γραμματεία

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε… χωρίς να το ανακοινώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, δημιουργώντας ξανά μεγάλες εντάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη (3/10/24), ημέρα συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στις 17.30 έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας στην ανάρτηση που το συνοδεύει «συγγνώμη». «Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Και ζητώ συγγνώμη»….

Στο ίδιο βίντεο ο υποψήφιος για δεύτερη φορά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να περπατά στους δρόμους της Αθήνας, να μπαίνει στο Μετρό, να συναντά και να συνομιλεί με πολίτες, χαμογελώντας.

«Πάμε να φτιάξουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα μας διώχνει αλλά θα μας χωρά όλους», ακούγεται να λέει.

Από τη Σαλαμίνα, με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε σαφείς αιχμές για την πορεία του κόμματος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναγεννιέται ή θα περάσει στην ιστορία ως ανάμνηση».

 

Ζαχαριάδης: Δεν λέει πουθενά «θα είμαι υποψήφιος» – Είσαι εδώ και κρύβεσαι;

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κώστα Ζαχαριάδη, που με ανάρτησή του, σχολίασε το 4λεπτο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, επισημαίνοντας ότι πουθενά δεν αναφέρεται ξεκάθαρα η φράση ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση. «Σε ένα video 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση «θα είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία». Πως γίνεται να «είσαι εδώ» και να κρύβεσαι;».

Λίγο αργότερα, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε: «Αν ο Κασσελάκης εννοεί στο βίντεο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέρος των σχεδίων της διαπλοκής, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Επίσης, τι είναι ο Κασσελακης από σήμερα με βάση αυτό το βίντεο; Υποψήφιος πρόεδρος; Μέλος του κόμματος; Πρώην πρόεδρος; Ως τι μιλάει;» ανέφερε ο κύριος Ζαχαριάδης.

«Δεν άκουσα ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Κασσελάκη. Άκουσα κάλεσμα για το Συνέδριο. Οφείλει ο Κασσελάκης να το ξεκαθαρίσει. Για να ξέρουμε αν εκλαμβάνεται ή όχι από το κόμμα ως υποψήφιος» είπε στην Πολιτική Γραμματεία ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Στο βίντεο που έκανε ο Κασσελάκης, μιλάει πάλι για ΣΥΡΙΖΑ και διαπλοκή. Το ίδιο είχε κάνει τον Αύγουστο και σε ένα βίντεο εναντίον δεκάδων στελεχών του κόμματος. Αυτό είναι προσβολή της προσωπικότητας των στελεχών, των μελών, και του ίδιου του κόμματος».

Αποχώρησε από την Πολιτική Γραμματεία η Θεοδώρα Τζάκρη

Από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποχώρησε επεισοδιακή η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία ως γνωστόν υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Θεοδώρα Τζάκρη, αποχώρησε μετά από διαφωνία που είχε με την Γιώτα Μπελώνη -που είναι μέλος της τριμελούς οργανωτικής Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- καθώς εκείνη είπε στην Θ. Τζάκρη ότι ψεύδεται σε όσα είπε σήμερα…

Και η συνεδρίαση η Πολιτικής Γραμματείας δεν έχει τελειώσει ακόμα.

 

To άρθρο Ο Κασσελάκης έβαλε πάλι «μπουρλότο» στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος χωρίς να το πει – Επεισοδιακή η Πολιτική Γραμματεία δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 20:02:52

Back to top button