Auto

Η Fiat στην AUTO ATHINA 2024

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ιταλική φινέτσα του ολοκαίνουργιου Fiat 600 που διατίθεται σε υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις με 100 και 156 ίππους αντίστοιχα, έχοντας στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και κορυφαίο value for money.

Το νέο 600 ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα, όπου οι οικογενειακές ανάγκες καλύπτονται με άνεση. Παράλληλα, η εργονομία είναι άψογα μελετημένη και υποστηρίζεται από υψηλή ψηφιακή τεχνολογία και άφθονους αποθηκευτικούς χώρους για μικροπράγματα.



Ισχυρό παρόν στην AUTO ATHINA 2024 θα δώσει και το αναβαθμισμένο Fiat Panda, το μοντέλο που έχει χτίσει το δικό του θρύλο στα αυτοκίνητα πόλης.

Η νέα έκδοσή του έχει ενσωματώσει στο βασικό εξοπλισμό πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και ψηφιακό πίνακα οργάνων, ανεβάζοντας ακόμα ένα σκαλί το επίπεδο ασφάλειας και τεχνολογίας του μοντέλου.



Την παρουσία της Fiat στην έκθεση ολοκληρώνει το ηλεκτρικό 500e που είναι διαθέσιμο ως κλασικό Hatchback, 3+1 ή Cabrio αμάξωμα, διαθέτοντας μικτή αυτονομία 320 χιλιομέτρων η οποία φτάνει και τα 460 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο (WLTP).

Το ανυπέρβλητο στιλ σε συνδυασμό με την μοναδική ευκολία οδήγησης αποτελούν τον πιο σαφή ορισμό του τέλειου αυτοκινήτου πόλης, επιβεβαιώνοντας τη μοναδική τεχνογνωσία της Fiat επί του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 17:30:57

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button