Auto

Ο τυφώνας Helene έβαλε στο μάτι αντιπροσωπεία της Kia!

Η Helene σάρωσε τις προηγούμενες ημέρες την πολιτεία της Φλόριντα, προκαλώντας τεράστιες ζημιές, σε ακίνητες και κινητές περιουσίες. Από τη μανία του καταστροφικού τυφώνα, δεν γλίτωσε ούτε η τοπική αντιπροσωπεία της Kia, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 672 αυτοκίνητα υπέστηκαν ανεπανόρθωτες ζημιές.

Η εκτιμώμενη οικονομική ζημιά στην αντιπροσωπεία υπολογίζεται σε 28 με 30 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θα πρέπει να καταβληθούν περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια και σε ασφαλιστικές εταιρείες.

Τα οχήματα φυλάσσονταν στο Ken Ganley Kia New Port Richey και αποτελούνταν από 660 καινούργια και μεταχειρισμένα οχήματα καθώς και 12 αυτοκίνητα πελατών που βρίσκονταν για σέρβις, ενώ τα μόνα που… επιβίωσαν ήταν αυτά του προσωπικού, που βρίσκονταν σταθμευμένα περιμετρικά των εγκαταστάσεων.

Τα περισσότερα οχήματα υπέστησαν ζημιές από τα νερά της πλημμύρας, αλλά αρκετά άλλα άρπαξαν φωτιά, ενώ υπήρξαν και αρκετές περιπτώσεις, που οι ζημιές προκλήθηκαν από την ενεργοποίηση των αερόσακων.

Παρά την τεράστια απώλεια, η Kia απάντησε γρήγορα στέλνοντας νέο απόθεμα στην αντιπροσωπεία, συμπεριλαμβανομένων 15 νέων οχημάτων, που στάλθηκαν την επόμενη μέρα. Άλλα 300 με 400 αναμένεται να φτάσουν σύντομα από την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία και ο όμιλος αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, θα στείλει περίπου 100 μεταχειρισμένα οχήματα από το Οχάιο στις εγκαταστάσεις της Φλόριντα, αναπληρώνοντας το χαμένο απόθεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 19:45:06

Back to top button