Γυναίκα

Γιώργος Λιάγκας για Ματούλα Ζαμάνη: «Eμένα αισθητικά δεν μου αρέσει»

Το πρωί της Τετάρτης στις πρωινές εκπομπές η Ματούλα Ζαμάνη βρέθηκε στο επίκεντρο για την απόφαση της να να βγάλει και να πετάξει την μπλούζα της στο κοινό σε πρόσφατη συναυλία της στο Θέατρο Βράχων.

Συγκεκριμένα, η Ματούλα Ζαμάνη ενώ ερμήνευε το «Μιλώ για σένα», σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα, αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι καυ…, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

Αμέσως μετά έβγαλε τη μαύρη μπλούζα που φορούσε και την πέταξε στο πλήθος που συνέχισε να παραληρεί, ενώ η ίδια αποχώρησε από τη σκηνή.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας το θέμα με την ομάδα του στο «Πρωινό», τόνισε ότι είναι δικαίωμα της ερμηνεύτριας να κάνει οποιαδήποτε κίνηση θέλει, ωστόσο αισθητικά δεν του άρεσε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Το αισθητικά αποδεχτό ή μη αποδεχτό είναι προσωπικό ζήτημα για τον καθένα. Δηλαδή, η αισθητική και τα όριά της ο καθένας τις έχει για τον εαυτό του. Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, προφανώς δεν έχει να κάνει με τα παραπάνω κιλά ή λιγότερα κιλά, όμως το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει είναι δικό μου θέμα. Κι εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει. Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά γιατί κι εγώ έχω ή με το ότι πέταξε τη μπλούζα και με πειράζει το γυμνό. Αισθητικά, ναι. Δε μου αρέσει να βγάζει κάποιος τη μπλούζα πάνω στη σκηνή, όποιος κι αν είναι».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 12:20:14

Back to top button