Ελλάδα

Συντετριμμένος ο θείος του 26χρονου Ιωνά Καρούση που έπεσε νεκρός στο Τελ Αβίβ – «Ήταν περαστικός, γάζωναν όποιον έβρισκαν» 

Ανείπωτος θρήνος στην οικογένεια του 26χρονου Έλληνα, Ιωνά Καρούση, ο οποίος έπεσε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (01.10.2024) κατά την διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στην Γιάφα του Ισραήλ, στο νότιο Τελ Αβίβ.

Ο Ιωνάς Καρούσης διέμενε στο Τελ Αβίβ από το 2020, όταν ξεκίνησε τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική. Συντετριμμένος ο θείος του, μίλησε στο site σήμερα.gr εξηγώντας πως έγιναν όλα χθες το απόγευμα που ο νεαρός περπατούσε ανυποψίαστος στην Γιάφα ενώ εκδηλώθηκε η τρομοκρατική επίθεση. 

«Ήταν έξω από το τρένο, περίμενε στη στάση, είχε μια δουλειά εκεί κοντά. Ήταν περαστικός και δεν πρόλαβε να φύγει», λέει ο θείος του 26χρονου, αδερφός του καθηγητή νευρολογίας Δημήτρη Καρούση.

«Γάζωναν όποιον έβρισκαν. Ακόμη δεν έχουμε μάθει και εμείς περισσότερα, είναι πολύ βαρύ το κλίμα στην οικογένειά μας», αναφέρει.

Η τελευταία ανάρτηση

Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια Καρούση, μαζί με τον Ιωνά είχαν επισκεφθεί την Ελλάδα και έκαναν διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yona Ionas Karussis (@yona_k98)

 

Μάλιστα η τελευταία ανάρτηση του αδικοχαμένου νεαρού ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τις διακοπές του στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

To άρθρο Συντετριμμένος ο θείος του 26χρονου Ιωνά Καρούση που έπεσε νεκρός στο Τελ Αβίβ – «Ήταν περαστικός, γάζωναν όποιον έβρισκαν»  δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 14:35:26

Back to top button