Auto

Έκλεψαν Ferrari 812, τους μαρτύρησαν τα Apple AirPods [video]

Μια Ferrari 812 GTS του 2023 με τιμή αγοράς πάνω από €500.000 εκλάπη από το Greenwich του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ. Αλλά την τύχη του ιταλικού σούπεκαρ, και κατ΄επέκταση των δραστών, έμελλε να καθορίσει ένα ζευγάρι ξεχασμένα Apple AirPods μέσα στο όχημα.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Waterbury κατάφερε να ανακτήσει το πανάκριβο υπεραυτοκίνητο από το Maranello χάρη στα Apple AirPods, καθώς η εφαρμογή Find My επιτρέπει τον εντοπισμό των ακουστικών. Το WFSB αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε αφήσει τα AirPods του μέσα στη Ferrari, όταν κλάπηκε στις 16 Σεπτεμβρίου.

O 22χρονος έχει κάθε λόγο να θεωρεί ότι η Apple είναι υπεύθυνη τόσο για τον εντοπισμό της Ferrari, όσο και την κατοπινή σύλληψή του

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι η Ferrari βρισκόταν σε ένα βενζινάδικο, οπότε έκαναν έφοδο, ανέκτησαν το όχημα αλλά ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Τελικά ο 22χρονος Dion Schontten αναγνωρίστηκε και συνελήφθη, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του επειδή άφησε πίσω του το iPhone του. Οπότε έχει κάθε λόγο να κατηγορεί την Apple για τη σύλληψή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η δημοτική αστυνομία δεν χαρίζεται ούτε στις Ferrari

Μάλιστα, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για δεύτερη κλοπή οχήματος, αυτή τη φορά ένα Acura TLX του 2023. Μάλλον δεν του ταιριάζουν τα model year της περσινής χρονιάς. Ούτε τα προϊόντα της Apple.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Waterbury, Fernando Spagnolo, δήλωσε: «Η σύλληψη του Schontten και του συνεργού του Webster, αμφότεροι με εκτεταμένο ποινικό ιστορικό, αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι οι παραβάτες θα λογοδοτήσουν ώστε να μην συνεχίσουν να θυματοποιούν την κοινότητά μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η τουρκική αστυνομία γεμίζει Ferrari, Bentley και Porsche, αλλά και διάφορα Range Rover, Mercedes-Benz, Volvo και BMW

Να θυμίσουμε πως η Ferrari 812 GTS φορά ατμοσφαιρικό V12 6,5 lt που αποδίδει 800 ίππους και 718 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερο από 3″ και τελική ταχύτητα 340 km/h.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-02 07:51:06

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button