Αθλητικά

Ρεκόρ συμμετοχών στο OPEN DOOR RUN 2024

Με ρεκόρ συμμετοχών από μικρούς και μεγάλους δρομείς πραγματοποιήθηκε ο 5ος φιλανθρωπικός αγώνας OPEN DOOR RUN, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή , σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Το OPEN DOOR RUN 2024 ξεκίνησε από την Πόρτα Ανοιχτή στις 9 το πρωί και περιελάμβανε αγώνες δρόμου 10χλμ. και 5 χλμ. για τους ενήλικες, 800 μ. για τα παιδιά και 400μ. για τα ΑΜΕΑ.

Όλοι οι δρομείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που τους παρακολουθούσε, ενώ στον τερματισμό παρέλαβαν όλοι τους αναμνηστικά μετάλλια.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές της Πόρτας Ανοιχτής συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή προετοιμασία και διεξαγωγή της διοργάνωσης, η εταιρεία MyRace στην άρτια τεχνική επιμέλεια, ενώ ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης φρόντισε για την ασφάλεια των δρομέων με τη βοήθεια σημαντικού αριθμού εθελοντών του Δήμου.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους: o αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ευάγγελος Νικοθόδης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Κυκλικής Οικονομίας Γεώργιος Καλιντέρης, η αντιδήμαρχος Νεολαίας και Ατόμων με Αναπηρία Ελίνα Αλεξίου και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Επικρατείας & Αστικής Πανίδας Ειρήνη Στελλάκη, οι οποίοι, μαζί με την Επίτιμη Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, Δάφνη Οικονόμου, την πρόεδρο Ιωάννα Κουτρουβή και μέλη της οργανωτικής επιτροπής, απένειμαν τα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές των αγώνων.

Επίσης παραβρέθηκαν: o Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ο  Βασίλειος Κρητικός, Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος, Συντήρησης Πόλης και Πολιτικής Προστασίας, και ο  Σωτήριος Κύρκος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών.


Χορηγοί: Alpha Bank, Euroseas, Eurodry, EFA GROUP

Υποστηρικτές: REHAB CARE, ΜΗΤΕΡΑ, ΒΙΚΟΣ

Όλα τα έσοδα του OPEN DOOR RUN θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Προγραμμάτων της Πόρτας Ανοιχτής, στα οποία συμμετέχουν 240 παιδιά, νέοι και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση. Τα Αθλητικά Προγράμματα έχουν ομαδικό χαρακτήρα και προσφέρουν απεριόριστη χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα προάγουν την υγεία και τις κινητικές τους δεξιότητες.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 16:27:22

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button