Auto

Το ανανεωμένο και αναβαθμισμένo Hyundai Tucson είναι στην Ελλάδα

Το ανανεωμένο Tucson ακολουθεί αισθητικά την «Sensuous Sportiness», την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, η οποία συνδυάζεται και με την τεχνολογία «Parametric Dynamics». Η οποία αποτυπώνεται στα κρυφά φώτα στη μάσκα που γίνονται ορατά μόνο όταν ενεργοποιούνται.

Σε σχέση με την έως τώρα εκδοχή του επιτυχημένου SUV αυτά είναι πλέον πιο λίγα αριθμητικά και με πιο καθαρή σχεδίαση δημιουργώντας μια συνολικά πιο μοντέρνα εικόνα.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο ταμπλό, μιας και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη των 12,3 ιντσών του συστήματος infotainment δημιουργούν ένα ενιαίο οπτικά σύνολο. Το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο την high tech αίσθηση και παραπέμπει άμεσα στα αμιφώς ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας.

Hyundai-Tucson-N-Line-4.jpg

Κατά τα άλλα υπάρχουν πλέον προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης, πολυμέσων και ψυχαγωγίας, ενώ υποστηρίζει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού Over-the-Air (OTA).

Σημαντική προσθήκη είναι και το Hyundai Digital Key 2, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να χρησιμοποιούν το smartphone τους για να ξεκλειδώσουν και να εκκινήσουν το αυτοκίνητο. Αναβαθμισμένη είναι και η ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης Hyundai Smart Sense.

Hyundai-Tucson-N-Line-2.jpg

Χαρακτηριστικό και το νέου Hyundai Tucson είναι η μεγάλη γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει ήπια υβριδικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, πλήρως υβριδικά και plug-in υβριδικά, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 29.190 ευρώ.

Hyundai-Tucson-N-Line-3.jpg




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-30 09:53:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button