Auto

Δεν γιορτάζει μόνο η Porsche τα 50 χρόνια της 911 Turbo!

Το Monochrome βασίζεται στο Techart GT Street R, μια βαριά τροποποιημένη έκδοση της Porsche 911 Turbo S, που είχε περιορισμένη παραγωγή 87 μονάδων (επειδή τα 100 θα ήταν πολύ mainstream).

Η επετειακή ειδική έκδοση φέρνει μοναδική στιλιστική εικόνα, νέους τροχούς και ένα εξαιρετικά προσαρμοσμένο εσωτερικό, διατηρώντας παράλληλα την επιθετική αεροδυναμική και την υγιή ώθηση ισχύος των αδελφών της.



Οι οπτικές αναβαθμίσεις του GT Street R περιλαμβάνουν το έμβλημα Techart στο καπό και ένα φρέσκο ​​σετ τροχών Formula VIII Forged 22 ιντσών, σχεδιασμένες όχι μόνο για να δείχνουν cool, αλλά και για να μην λιώνουν αυτά τα φρένα. Παρά το όνομα “Monochrome”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν σε μια ποικιλία χρωμάτων.



Ακριβώς όπως στο GT Street R, η Techart ισχυρίζεται ότι το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο (με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων) παράγει τέσσερις φορές περισσότερη κάθετη δύναμη από τη στάνταρ Porsche, ενώ μειώνει την ανύψωση στον μπροστινό άξονα κατά 45%, στα 140 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, ο twin-turbo 3,8 λίτρων flat-six, αποδίδει 799 ίππους και 950 Nm, επιτρέποντας τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα και κάνοντας το εργοστασιακό μοντέλο να… αισθανθεί πολύ άβολα δίπλα του.



Η Techart δεν έχει ανακοινώνει τιμή για τη συλλεκτική επετειακή έκδοση, αλλά με όλα όσα προαναφέραμε, θα είναι και αυτή εφάμιλλη των επιδόσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 19:00:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button