Γυναίκα

Νύφη με τιάρα του οίκου Cartier η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ – Η καθυστέρηση στη Μητρόπολη για το πέπλο του νυφικού

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ έφτασε νύφη στη Μητρόπολη Αθηνών, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα. Φορούσε την ιστορική τιάρα του οίκου Cartier που ανήκει στην τέως βασιλική οικογένεια και νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κρυθαριώτη.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ζει μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής της. Έφτασε νύφη στη Μητρόπολη Αθηνών, φορώντας την τιάρα του οίκου Cartier και νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κρυθαριώτη. Η σχεδιάστρια μάλιστα, που έδωσε το παρών και στο pre-wedding πάρτι του ζευγαριού στο Βυζαντινό Μουσείο, ήταν στην λίστα των καλεσμένων και για τον γάμο. Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό, ο αδερφός της Παύλος, με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Μετά τον θάνατο της προγιαγιάς της, βασίλισσας Άννας Μαρίας, η τιάρα η οποία είναι από λευκό χρυσό και πλατίνα πέρασε στα χέρια της κόρης της βασίλισσας Ingrid. Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ingrid, πέρασε στα χέρια της μικρής της κόρης Άννας Μαρίας. Στους γάμους των παιδιών της, παραχώρησε την τιάρα του οίκου Cartier, στις νύφες και στις κόρες της.

Όταν έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών, η νύφη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, υπήρξε ολιγόλεπτη καθυστέρηση, μέχρι το πέπλο να μην δημιουργεί προβλήματα. Η νύφη αναγκάστηκε να σταματήσει δύο φορές.

Μία έξω από το αυτοκίνητο και μία στις σκάλες της εκκλησίας. Ο γαμπρός Μάθιου Κουμάρ, την περίμενε στην είσοδο, κοντά στους γονείς και στους συγγενείς του.

Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση σε ξενοδοχείο της Αθηναϊκής ριβιέρας, ενώ οι εορτασμοί για τον γάμο θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου του 2024, στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά.

 

To άρθρο Νύφη με τιάρα του οίκου Cartier η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ – Η καθυστέρηση στη Μητρόπολη για το πέπλο του νυφικού δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 18:41:26

Back to top button