Γυναίκα

Γιώργος Κατσαρός για Μαρινέλλα: Δεν το πιστεύω ότι είναι σε αυτήν την κατάσταση, μόνο καλό έκανε στη ζωή της

«Είμαι 90 χρονών. Αν νομίζετε ότι πρέπει να πάρω σύνταξη, είστε γελασμένοι» είπε με νόημα ο Γιώργος Κατσαρός.

Ο Γιώργος Κατσαρός παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηρώδειο προς τιμήν του.

Ο επιτυχημένος μουσικός μίλησε για τη δύσκολη μάχη που δίνει η Μαρινέλλα και παράλληλα απάντησε για το αν οι καλλιτέχνες πρέπει να ολοκληρώνουν κάποια στιγμή την πορεία τους λόγω ηλικίας.

«Τη συναυλία την αφιερώσαμε στη Μαρινέλλα. Ήμασταν κουμπάροι και φίλοι. Ήμουν ο άνθρωπος που την έβγαλε στο επάγγελμα μετά τον χωρισμό με τον Καζαντζίδη. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι είναι στην κατάσταση που είναι. Μόνο καλό έκανε στη ζωή της. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζει τον κόπο να ζούνε περισσότερο από ό,τι πρέπει. Το βίντεο το έσβησα, δεν θέλω να το βλέπω και τέτοιες σκηνές δεν πρέπει να τις επιδεικνύουμε στο γυαλί» είπε ο Γιώργος Κατσαρός.

 

«Είμαι 90 χρονών. Αν νομίζετε ότι πρέπει να πάρω σύνταξη, είστε γελασμένοι» σχολίασε αμέσως μετά ο καταξιωμένης συνθέτης σχετικά με τα κακοήθη σχόλια που ακούστηκαν για την ηλικία της Μαρινέλλας και το ότι συνέχισε τις εμφανίσεις της.

To άρθρο Γιώργος Κατσαρός για Μαρινέλλα: Δεν το πιστεύω ότι είναι σε αυτήν την κατάσταση, μόνο καλό έκανε στη ζωή της δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 15:50:00

Back to top button