Γυναίκα

Μίνως Μάτσας: Η γλυκιά εξομολόγηση για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό βρίσκονται πλέον οι Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, μετά την είδηση που έσκασε χθες (27.09.2024) σαν βόμβα για τον χωρισμό τους ύστερα από 3,5 χρόνια γάμου και την απόκτηση δίδυμων παιδιών.

Όλα άρχισαν όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Όλγα Κεφαλογιάννη, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα. Η υπουργός Τουρισμού, φέρεται να ενημέρωσε, από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται, μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Μίνως Μάτσας είχε προχωρήσει σε μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του σε συνέντευξη του στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Η Όλγα ήξερε τη μουσική μου πριν με γνωρίσει και νομίζω ότι όταν με γνώρισε ολοκληρώθηκε η εικόνα της. Απλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι κάποια πράγματα διαφορετικά που της άρεσαν, ερχόντουσαν από τον ίδιο άνθρωπο. Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου. Είναι ένας σίφουνας. Έχει ικανότητες, όχι μόνο να εμπνεύσει αλλά να κινήσει ένα ολόκληρο σύμπαν, είναι και μάνα ταυτόχρονα. Εγώ υποκλίνομαι στην Όλγα.

Υπάρχουν κάποιες λίγες στιγμές που σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί της, με βγάζει νοκ άουτ. Λέω ότι “κλέβω” από την εξωστρέφειά της και το χάρισμά της, κι έχει αρχίσει να με γνωρίζει ο κόσμος. Σίγουρα με έχει κινητοποιήσει στο να βγω από καβούκι μου» είχε εξομολογηθεί ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης.

Μετά τη φημολογία για τον χωρισμό της, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε χθες ανακοίνωση, όπου επιβεβαίωνε την κρίση στον γάμο της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, στη δήλωσή της αναφέρει ότι πάντα υπήρξε ειλικρινής και δεν κρύφτηκε ποτέ τόσο για θέματα πολιτικής όσο και για θέματα που άπτονται της προσωπικής της ζωής.

«Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 10:20:17

Back to top button