Ελλάδα

Κέρκυρα: 49χρονη σκότωσε τον σύζυγό της με κουζινομάχαιρο

Μια 49χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι τον σύζυγό της στο Πέραμα της Κέρκυρας. Ο 68χρονος βρέθηκε στο σπίτι του με τραύμα στην κλείδα. Τις Αρχές ειδοποίησε η 11χρονη κόρη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κορίτσι βρήκε αιμόφυρτο τον πατέρα της προς τα ξημερώματα του Σαββάτου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ο 68χρονος είχε δεχτεί χτύπημα από μαχαίρι στην αριστερή πλευρά κάτω από την κλείδα το οποίο προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία εξαιτίας της οποίας εξέπνευσε το θύμα.

Στο σπίτι βρισκόταν και η σύζυγος η οποία αρχικά παρέμενε σιωπηλή αλλά στη συνέχεια και στη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε ότι εκείνη τον χτύπησε με ένα μαχαίρι της κουζίνας. Λίγο αργότερα βρέθηκε σε σημείο έξω από το σπίτι, το όργανο του εγκλήματος όπως και κάποια ματωμένα ρούχα της 11χρονης.

Μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου δεν είχαν γίνει γνωστά τα κίνητρα της γυναίκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν οι Αρχές είχαν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζευγάρι για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας γι’ αυτό και η σύζυγος θεωρήθηκε ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη για τη δολοφονία. Πιο συγκεκριμένα, ο 68χρονος είχε μηνύσει το 2022 τη συζύγό του για ενδοοικογενειακή βία ενώ στις αρχές του 2024 (τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) είχε καταθέσει νέες μηνύσεις, όπως και η 49χρονη εναντίον του.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 13:15:27

Back to top button