Γυναίκα

Άκης Σακελλαρίου: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο στο πόδι από το σοβαρό τροχαίο

Χειρουργήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του πριν λίγες ημέρες στη λεωφόρο Συγγρού.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Άκης Σακελλαρίου. 

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες του Αισχύλου», κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού με τη μηχανή του, όταν ο οδηγός του λεωφορείου τον παρέσυρε.

«Είμαι καλά δόξα τω Θεώ. Έχει τραυματιστεί το πόδι μου αρκετά. Έχω τρία κατάγματα και μία πολύ σοβαρή ρήξη συνδέσμου. Δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο. Αύριο πιθανότατα να γίνει η επέμβαση. Με απασχολεί να δω τι θα γίνει τώρα με τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστώ. Έχουν μείνει 8 – 10 ακόμη. Είναι μεγάλο θέμα για το πώς θα εξελιχθούν αυτές», είχε αναφέρει ο Άκης Σακελλαρίου αποκλειστικά στο TLIFE.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ακης Σακελλαριου (@sakellariou_akis)

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής (27.09.2024), ο ηθοποιός αποκάλυψε πως χειρουργήθηκε, ενώ ευχαρίστησε δημόσια το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς».

To άρθρο Άκης Σακελλαρίου: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο στο πόδι από το σοβαρό τροχαίο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 01:11:41

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button