Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έμπνευση για μένα ο Κάρλος Αλκαράθ, θέλω να τον αντιγράψω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ στην Team Europe, για το Laver Cup και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό τενίστα, που έχει ήδη καταφέρει να αφήσει το «αποτύπωμά» του στο χώρο του τένις.

«Παρατηρούσα τον Κάρλος. Ήταν εντελώς διαφορετικό βλέποντάς τον από αυτή την οπτική γωνία σε σύγκριση με την τηλεόραση ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. Δεν είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι τόσο κοντά με έναν άλλον τοπ παίκτη όπως αυτός» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον Κάρλος Αλκαράθ.

«Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, κέρδισε δύο Grand Slam φέτος. Για μένα είναι ένα παράδειγμα. Θέλω πραγματικά να ακολουθήσω τα βήματά του. Το να τον βλέπω ζωντανά και να βλέπω τις κινήσεις του, τη συμπεριφορά του, τη γλώσσα του σώματός του, είναι κάτι που προσπαθώ να αντιγράψω και να το μεταφέρω στο δικό μου παιχνίδι» επισήμανε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (26.09.2024) έχει την πρεμιέρα του σε τουρνουά στο Τόκιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurosport (@eurosport)

Τέλος, σχολιάζοντας το Laver Cup, ο Τσιτσιπάς ανέφερε: «Για μένα το Laver Cup δεν είναι μόνο η εμπειρία της ομάδας και η στενή σχέση με τους συμπαίκτες μου αλλά και να κατανοούμε ο ένας τον άλλον που πιστεύω ότι υπάρχει αρκετό βάθος σε αυτό. Βλέπεις πράγματα που συνήθως δεν μπορείς να δεις».

 

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έμπνευση για μένα ο Κάρλος Αλκαράθ, θέλω να τον αντιγράψω» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 19:12:20

Back to top button