Ελλάδα

Mύκονος: Λάθος διάγνωση είχαν δώσει στον ασθενή που περίμενε 14 ώρες την αεροδιακομιδή του!

Την ανεπάρκεια του Συστήματος Υγείας πρόδωσε ακόμη ένα περιστατικό, αυτήν τη φορά με ηλικιωμένο στη Μύκονο που περίμενε για 14 ώρες την διακομιδή του σε νοσοκομείο. Ο 74χρονος που μεταφέρθηκε λιπόθυμος στο κέντρο υγείας του νησιού, όχι μόνο χρειάστηκε να περιμένει από το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) έως τις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής για να μεταφερθεί στο «Τζάνειο» αλλά του έδωσαν και λάθος διάγνωση αφού, οι γιατροί της Μυκόνου αποφάνθηκαν πως είχε πάθει εγκεφαλικό ενώ στην πραγματικότητα είχε τροφική δηλητηρίαση.

Όπως είχε καταγγείλει συγγενικό πρόσωπο του 74χρονου στη «Ζούγκλα» η διακομιδή του είχε μετατραπεί σε θρίλερ αφού αρχικά τους ενημέρωσαν πως θα τον μεταφέρουν στην Σύρο, έπειτα στο Τζάνειο, στην συνέχεια στην Κρήτη αλλά τελικά τα ξημερώματα κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Εκεί οι γιατροί του «Τζανείου», όπως ανέφερε ο ίδιος ο ασθενής μιλώντας στη «Ζούγκλα», αφού τον υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων του είπαν πως η διάγνωση για εγκεφαλικό επεισόδιο δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί και στην συνέχεια τον ενημέρωσαν πως είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες και πλέον έχει πάρει εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 15:23:14

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button