Γυναίκα

Άννα Βίσση: Νυχτοπερπατήματα στο κέντρο της πόλης με τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου

Ο Νίκος Καρβέλας πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έγινε πατέρας για τρίτη φορά στα 71 του χρόνια, καθώς απέκτησε ένα αγοράκι με την 33χρονη σύντροφό του και τραγουδίστρια, Έλενα Φερεντίνου, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια.

Με την Άννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια, ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα, από την οποία έχει και δύο εγγόνια, ενώ από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια έχει αποκτήσει τον 15χρονο Ανδρέα.

Η Άννα Βίσση εξακολουθεί να έχει μια πολύ καλή σχέση με τον Νίκο Καρβέλα και διατηρεί εξίσου καλές σχέσεις και με όλες τις γυναίκες που μπήκαν στη ζωή του μετά από εκείνη.

Τη Δευτέρα 23/9 μάλιστα η Άννα Βίσση βγήκε με τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου. Μαζί τους ήταν και ο Χρύσανθος Πανάς και ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Όλοι μαζί πόζαραν για φωτογραφία και το στιγμιότυπο δημοσίευσε η Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Με τον Νίκο πάντα ετοιμάζουμε κάτι νέο. Συναντιόμαστε από το να πιούμε καφέ, από το να δούμε έναν αγώνα τένις μαζί, να παίξουμε τάβλι και να ξανατσακωθούμε όπως παλιά, να κουβεντιάζουμε, να φιλοσοφούμε, είναι ο άνθρωπός μου» είχε δηλώσει η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 14:40:14

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button