Κόσμος

Η εξαψήφια αμοιβή της Μελάνια, για τις προεκλογικές εκδηλώσεις του Τραμπ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Μελάνια Τραμπ απαίτησε και τελικά φαίνεται πως πέτυχε να εισπράττει αμοιβές για να εμφανίζεται σε προεκλογικές εκδηλώσεις του συζύγου της και υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για μια «πολύ ασυνήθιστη κίνηση» για σύζυγο υποψηφίου, που σχολιάζεται ποικιλλοτρόπως από τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Η Μελάνια Τραμπ έχει εμφανιστεί ελάχιστα φέτος στις προεκλογικές εκδηλώσεις του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, σε μία από τις λίγες φορές, που δέχτηκε να το πράξει έλαβε εξαψήφια αμοιβή – μια πολύ ασυνήθιστη κίνηση για σύζυγο υποψηφίου, όπως σχολιάζει το CNN.

Η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε σε δύο πολιτικούς εράνους των Ρεπουμπλικάνων, και πληρώθηκε 237.500 δολάρια για μια εκδήλωση τον Απρίλιο, σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η πληρωμή καταχωρήθηκε ως αμοιβή για «συμφωνία ομιλίας». Πηγή είπε στο CNN ότι ο Ρικ Γκρένελ, πρώην πρεσβευτής στη Γερμανία και σύμμαχος του Τραμπ, ήταν αυτός που υπέβαλε το αίτημα για λογαριασμό της Μελάνια Τραμπ. Άλλες πηγές ανέφεραν ότι ο Γκρένελ έχει βοηθήσει και στο παρελθόν την πρώην πρώτη κυρία σε άλλα «επιχειρηματικά» εγχειρήματα.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 13:16:24

Back to top button